Kuva: AOP

Vanhempien ero jätti jäljen Jennifer Anistoniin - "Oli helpompaa olla itsekseen"

26.08.2023 18:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Jennifer Anistonin mukaan hän ei ole kovin taitava parisuhteissa.

Näyttelijä Jennifer Aniston, 54, kertoo Wall Street Journal -lehden haastattelussa vuonna  vanhempiensa John Anistonin ja Nancy Down vuonna 1980 tapahtuneen avioeron vaikuttaneen näyttelijän omiin ihmissuhteisiin myöhemmin elämässä.

- Minulla oli aina aika vaikeaa suhteissa, joten olin aikalailla yksin, Aniston toteaa.

- Katsoessani vanhempieni suhdetta minulle ei tullut sellainen  'oijoi, en malta odottaa tuota' -tunnetta. En pitänyt ajatuksesta, että minun pitäisi uhrata itseni ja tarpeeni, joten en oikein tiennyt, kuinka sen tekisin. Joten minulle oli helpompaa olla itsekseen. Siksi en ollut oikein saanut harjoitusta ottamiseen ja antamiseen, näyttelijä jatkaa.

Aniston toteaa haastattelussa yrittävänsä pitää huolen siitä, ettei luovu omista haluistaan ja tarpeistaan jonkun toisen vuoksi.

- Kyse on ainoastaan siitä, ettei tarvitse pelätä kertoa haluistaan ja tarpeistaan, näyttelijä pohtii.

- Se on minulle edelleen haaste parisuhteissa. Olen todella hyvä kaikissa muissa töissäni, mutta on sellainen alue, joka on vähän..., Aniston summaa.

Aniston avioitui näyttelijä Brad Pittin, 59, kanssa vuonna 2000. Pariskunnan liitto päättyi eroon vuonna 2005. Myöhemmin Aniston oli suhteessa näyttelijä Justin Therouxin kanssa vuodesta 2011 aina vuoteen 2018 asti.

Lue myös: Jennifer Anistonin ja Brad Pittin häitä vietettiin yli 20 vuotta sitten - uusia yksityiskohtia julki

Lue myös: Jennifer Aniston edusti ensi-illassa tyylikkäänä - muotitalo Versacen mekko mukaili kevään ykköstrendiä

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat