Kuva: AOP

Adam Sandler lähettää Jennifer Anistonille kukkia joka äitienpäivä

27.08.2023 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston on kertonut aiemmin julkisuuteen lapsettomuudestaan. Hän on saanut äitienpäivinä tukea läheisiltä ystäviltään.

Aiemmin lapsettomuudestaan avoimesti puhunut näyttelijä Jennifer Aniston, 54, on saanut läheisiltä ystäviltään apua äitienpäivän juhlintaan.

Aniston kertoo Wall Street Journal -julkaisun haastattelussa saavansa läheiseltä ystävältään, näyttelijä Adam Sandlerilta, 56, ja tämän vaimolta joka vuosi kukkalähetyksen äitienpäivänä.

Aniston ja Sandler tähdittävät yhdessä muun muassa aiemmin tänä vuonna julkaistua Murder Mystery 2 -elokuvaa. Kaksikko on ollut ystäviä jo ennen läpimurtoaan: he tutustuivat toisiinsa vuonna 1990. Samana vuonna Sandler aloitti käsikirjoittajana The Saturday Night Live -ohjelmassa ja kolme vuotta myöhemmin Aniston sai roolin Frendit-sarjassa.

Aniston on kertonut aiemmin tehneensä kaikkensa saadakseen lapsen, mutta tuloksetta.

- Yritin tulla raskaaksi. Se oli haasteellinen tie minulle, Aniston totesi Allure-lehden haastattelussa viime marraskuussa.

- Kävin koeputkihedelmöityshoidossa, join kiinalaista teetä, tein kaikenlaista. Olisipa joku kehottanut minua pakastamaan alkioni. Sellaista ei vain ajattele, joten tässä sitä ollaan. Se juna meni jo, Aniston jatkoi.

Lue myös: Jennifer Anistonin ja Adam Sandlerin mysteerielokuva nousi Netflixin katsotuimmaksi

Lue myös: Jennifer Anistonin ja Brad Pittin häitä vietettiin yli 20 vuotta sitten - uusia yksityiskohtia julki

Lue myös: Jennifer Aniston avautuu ensimmäistä kertaa lapsettomuudestaan: "Se juna meni jo"

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat