Kuva: HBO / YouTube

Kohuttu The Idol -sarja ei saa jatkoa - 'Olemme tyytyväisiä yleisön reaktioon'

29.08.2023 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

The Idol -sarjan kulisseissa kuohui jo ennen sarjan julkaisua, kun näyttelijät antoivat median kautta palautetta sarjan luojalle.

Suoratoistopalvelu HBO:lla tänä kesänä ensi-iltansa saaneesta The Idol -sarjasta ei tulla näkemään toista tuotantokautta. Sarja on suursuosion saavuttaneen Euphoria-sarjan luojan Sam Levinsonin sekä Abel "The Weeknd" Tesfayen käsialaa. Tesfaye näyttelee sarjan pääosaa yhdessä näyttelijä Lily-Rose Deppin kanssa.

Sarjassa seurataan pop-laulajaa (Depp), jolla syttyi romanssi losangelesilaisen klubinomistajan (Tesfaye) kanssa. Tesfayen näyttelemä klubinomistaja osoittauu kuitenkin kulttijohtajaksi.

- The Idol oli yksi HBO:n provokatiivisimmista alkuperäissarjoista, ja olemme tyytyväisiä yleisössä heränneeseen, voimakkaaseen reaktioon, HBO:n tiedottaja toteaa.

- Pitkän harkinnan jälkeen HBO yhdessä tekijöiden ja tuottajien kanssa ovat päättäneet olla tekemättä toista tuotantokautta, tiedottaja jatkaa.

The Hollywood Reporterin mukaan päätös The Idolin mahdollisesta jatkosta on ollut avoin ihan viime hetkiin saakka. Sarjasta ei ennakkoon oltu tehty suunnitelmia usealle tuotantokaudelle, mutta julkaisun mukaan sarjan jatkolle oli kuitenkin mahdollisuus.

The Idol  joutui kohun keskelle ennen julkaisuaan näyttelijöiden annettua Levinsonille jyrkkää palautetta The Rolling Stone -lehden kautta.

Aikaisemmin sarjan ohjauksesta piti vastata Amy Seimetz, joka kuitenkin poistui työtehtävästään, vaikka oli ehtinyt ohjata jo lähes kuusi täyttä jaksoa. Kun Levinson tarttui ruoriin, muutti hän show'n tarinaa ja ohjasi kaiken uudelleen.

Seimetzin tarina olisi ollut lähteiden mukaan enemmän naisia tukeva, kun taas Levinsonin versiota käsikirjoituksesta kuvailtiin "kieroksi kidutuspornoksi".

Depp on puolustanut Levinsonin ohjaustyötä.

- Sam on paras ohjaaja, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt. En ole koskaan tuntenut saavani yhtä paljon tukea ja kunnioitusta ja mielipiteitäni arvostetaan. Samin kanssa työskentely on todellista yhteistyötä. Hänelle on tärkeää, kuinka näyttelijät ajattelevat ja tuntevat suorituksistaan, Depp muun muassa kommentoi E! News -sivuston kautta. 

Lue myös: Kohuttu The Idol -sarja julkaistaan pian - Lily-Rose Depp ja The Weeknd läheisissä tunnelmissa uudella trailerilla

Lue myös: The Weeknd juhlistaa kohutun The Idol -sarjan päätöstä

Lähde: The Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat