Kuva: YouTube / Amazon Prime Video

Miljoonia katsojia kerännyt fantasiasarja jatkuu pian - perustuu menestyskirjasarjaan

30.08.2023 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Rotten Tomatoes -sivustolla katsojat ovat antaneet sarjalle arvosanaksi 81/100.

Miljoonia katsojia kerännyt fantasiasarja The Wheel of Time jatkuu toisen tuotantokauden muodossa perjantaina 1. syyskuuta Amazon Prime Video -palvelussa. 

Robert Jordanin bestseller-fantasiakirjasarjaan perustuvassa Ajan pyörä -sarjassa päähenkilö Rand al’Thor huomaa olevansa uudestisyntynyt Lohikäärme (The Dragon Reborn) –  vaarallinen hahmo, jonka kohtalona on pelastaa maailma.

Toisella kaudella voimakkaista velhoista koostuvan armeijan, joka epätoivoisesti koittaa suojella Randia Pimeän voimilta, on otettava huomioon al'Thorin kasvavat voimat ja piilevä hulluus. Ajan pyörä on kääntymässä ja viimeisenä taisteluna tunnettu kohtalonhetki lähestyy. Vaikka Rand kuvitteli jo tuhonneensa pimeän voimat, ei pahuus ole kadonnut maailmasta.

Uudet että ikiaikaiset viholliset etsivät hajallaan olevia nuoria ystäviä Kaksvirtojen (Two Rivers) alueelta. Nainen, joka alunperin löysi heidät ja ohjasi poluillaan eteenpäin, on nyt voimaton, ja siksi ystävien on etsittävä muita voimanlähteitä joko Valosta tai Pimeydestä. 

Ajan pyörä -sarjan rooleissa nähdään muun muassa Rosamund PikeMoiraine DamodredinaDaniel HenneyZoë Robins sekä Nynaeve al'Mearana.

Rotten Tomatoes -sivustolla katsojat ovat antaneet sarjalle arvosanaksi 81/100.

Näet trailerin alta tai tästä.

Lue myös: Menestyskirjoihin perustuva fantasiasarja saa jatkoa

Lue myös: Peter Franzénin tähdittämä fantasiasarja teki huiman avauksen - suomalaisnäyttelijä kiitollinen

Kilpailut

Uusimmat