Kuva: SkyShowtime

AJ Annilan ohjaama uusi trillerisarja alkaa pian - katso kutkuttava traileri

04.09.2023 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Sarjan vastaava tuottaja kertoo, että sarjan päärooliin koekuvattiin lähes 30 näyttelijää.

SkyShowtime on julkistanut ensi-iltapäivän Koodinimi: Annika -uutuussarjalle. Sarja starttaa SkyShowtime-suoratoistopalvelussa 30. syyskuuta. Suomalais-ruotsalaisen yhteistuotannon on ohjannut AJ Annila.

Sarjan pääroolissa nähdään Sannah Nedergård. Sarjaa tähdittävän hänen rinnallaan myös Ardalan EsmailiEva MelanderHelena BergströmClarisse Lhoni-BotteCharles Martins, Pekka Strang ja Miro Lopperi.

Sarjassa peitetehtäviin taiderikollisuuden ytimeen värvätään suomalainen rikostutkija Emma Haka (Nedergård). Hänen kouluttautuminensa tehtävään on kuitenkin vielä vaiheessa, kun hänet jo lähetetään soluttautumaan toisen henkilöllisyyden, Annika Stormaren turvin Tukholman korruptoituneeseen taidekauppamaailmaan. Annikana Emma pääsee niin syvälle mysteerien verkkoon, että oma persoonallisuus ja peitetarina alkavat sekoittua. Kuka oli todella aikanaan elänyt, Emman nyt esittämä Annika Stormare?

Sarjan vastaava tuottaja Mia Ylönen kertoo tiedotteessa, että sarjan päärooliin koekuvattiin useita näyttelijäehdokkaita. Lopulta Nedergård osoittautui kuitenkin täydelliseksi valinnaksi päärooliin. Nedergårdille kyseessä on ensimmäinen iso televisiorooli.

"Koekuvasimme lähes 30 näyttelijää etsiessämme sitä täydellistä Emmaa. Sannahissa yhdistyi kaikki - erinomainen suomen ja ruotsin kielen taito yhdistettynä koskettavaan herkkyyteen ja kykyyn operoida uskottavasti määrätietoisena undercover-poliisina", Ylönen kertoo.

Nyt uutuussarjasta on julkaistu traileri. Voit katsoa sen alta tai painamalla tästä.

Lue myös: Uudessa kotimaisessa jännityssarjassa sukelletaan Tukholman alamaailmaan peitetehtävissä

Lue myös: Kuolleet lehdet -elokuvalle sataa tunnustuksia

Lue myös: Presidenttiehdokkaat valkenevat - SDP kannattaa Jutta Urpilaista ehdokkaakseen

Kilpailut

Uusimmat