Kuva: AOP

Kardashian-Jennerit ovat tehneet omaisuuden meikkibisneksellä - Kendall Jenner ei aio lähteä mukaan

09.09.2023 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Kendall Jenner ei halua seurata siskojensa jalanjälkiä kosmetiikka-alalle, vaan haluaa jättää alan siihen intohimoisesti suhtautuville.

Tosi-tv-tähdet Kylie Jenner, 26, ja Kim Kardashian, 42, ovat tehneet mittavan omaisuuden muun muassa lanseeraamillaan kosmetiikkatuotteilla. Sisaruskatraan toiseksi nuorimpana jäsenenä tunnettu Kendall Jenner, 27, on tehnyt tosi-tv-tähteyden lisäksi uraa mallina. Hän ei kuitenkaan aio seurata vanhempien siskojensa jalanjäljissä kosmetiikka-alalle.

- Rakastan käyttää meikkiä. leikitellä sillä ja saada oppia meikkitaiteilijoilta, mutten oikeastaan ole koskaan nähnyt itseäni laboratoriossa kehittelemässä tuotteita, Jenner kertoo W-julkaisun haastattelussa.

- Jätän sen ammattilaisille, jotka tietävät mitä tekevät ja ovat intohimoisia siitä - kuten siskoilleni, Jenner jatkaa.

Jenner on kuitenkin tehnyt pikkusiskonsa Kylien perustaman Kylie Cosmetics -kosmetiikkabrändin kanssa lukuisia yhteistöitä.

Kylie Cosmetics on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2020 yrityksestä myytiin 51 prosenttiyksikön omistusosuus ranskalaiselle kosmetiikkayritys Cotylle. Kauppahinta oli 600 miljoonaa dollaria.

Kardashian on tuonut markkinoille oman kosmetiikkabrändin muutamaan otteeseen. Vuonna 2017 KKW Beauty -kosmetiikkabrändi tuli markkinoille. Vuonna 2020 yrityksestä myytiin 20 prosenttiyksikön osuus niin ikään Cotylle 200 miljoonalla dollarilla.

Vuotta myöhemmin Kardashianin KKW Beauty -kosmetiikkabrändi lopetettiin. Vuonna 2022 Kardashian toi markkinoille ihonhoitotuotteisiin keskittyneen SKKN by Kim -tuoteperheen yhdessä Cotyn kanssa.

Kosmetiikan sijaan Jenner on tuonut markkinoille oman tequilan, joka kantaa nimeä 818. Jenner on myös tehnyt hiljattain yhteistyösopimuksen kosmetiikkajätti L'Oréal Parisin kanssa.

Lue myös: Supermalli Kendall Jenner säväytti karvaisilla buutseilla

Lue myös: Kuinka Kendall Jenner reagoi hävittyään Voguen kansikuvapaikan Kim Kardashianille?

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat