Kuva: AOP / Shutterstock / AOP / Shutterstock

Elon Musk muistelee suhdettaan Amber Heardiin - 'Julma'

16.09.2023 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Elon Musk ja Amber Heard seurustelivat reilu vuoden ajan, mutta parin suhde päättyi vuonna 2017.

Voit myös kuunnella artikkelin alta sekä Podplaysta.

Teknologiamiljardööri Elon Musk, 52, muistelee uudessa elämänkertateoksessaan myrskyisää suhdettaan näyttelijä Amber Heardiin, 37.

Musk kuvailee Walter Isaacsonin kirjoittamassa Elon Musk -elämänkertateoksessa suhteen olleen "julma."

Musk tapasi Heardin ensimmäisen kerran nähtyään näyttelijän vuonna 2013 ilmestyneessä Machete Kills -elokuvassa. Kaksikon välille syttyi kuitenkin romanssi vasta neljä vuotta myöhemmin, sen jälkeen, kun Heard oli jättänyt avioerohakemuksen puolisostaan, näyttelijä Johnny Deppista.

Pariskunnan suhde pyöri aluksi paljon työn ympärillä. Heard vieraili muun muassa Kaliforniassa Muskin omistaman Teslan tehtaalla yllättääkseen tämän syntymäpäivänä. Musk puolestaan lensi Australiaan tapaamaan Heardia Aquaman-elokuvan kuvauksiin.

- Kaipa minua voisi kutsua joidenkin toimesta nörtiksi, mutta myös kuumaksi pimuksi, Heard vitsailee teoksen kirjoittajalle.

Heardin kerrotaan käyttäneen taannoin kaksi kuukautta aikaa suunnitellakseen ja toteuttaakseen asun, jossa hän voisi esiintyä Muskille tämän suosikkipelihahmona, Overwatch-pelin Mercy-hahmona.

Teoksen mukaan Muskin kaikki läheiset eivät olleet innoissaan pariskunnan suhteesta. Muun muassa Muskin veli Kimbal Musk kuvailee Heardia myrkylliseksi ja painajaismaiseksi. Kimbalin mukaan hänen veljellään on taipumus hullaantua ihmisiin, jotka ovat "kauniita, mutta joilla on todella synkkä puoli."

Musk kommentoi teoksessa olevansa erityisesti rakkausasioissa hölmö.

Heardin ja Muskin suhde päättyi vuonna 2017, reilu vuoden seurustelun jälkeen. Musk kuvailee suhteen olleen tuskaisa ja mielipuolinen.

Nykyisin entiset rakastavaiset ovat hyvissä väleissä.

- Rakastan häntä todella paljon. Elon rakastaa tulta, ja joskus se polttaa häntä, Heard kuvailee.

Lue myös: Elon Musk ei saavu Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäyntiin

Lue myös: Elon Muskin uskotaan lahjoittaneen Amber Heardin nimissä puoli miljoonaa ihmisoikeusjärjestölle

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat