Kuva: AOP

Elon Musk ei saavu Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeudenkäyntiin

28.04.2022 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Musk ja Heard deittailivat aikoinaan noin vuoden.

Näyttelijät Amber Heard,  36 ja Johnny Depp, 58, käyvät tällä hetkellä oikeustaistelua toisiaan vastaan. Oikeudessa käsitellään sitä, oliko Depp väkivaltainen avioliiton aikana, kuten Heard väittää, vai onko kyseessä kunnianloukkaus. Depp vaatii Heardilta 50 miljoonaa dollaria ja Heard Deppiltä 100 miljoonaa dollaria.

Oikeussaliin odotettiin todistajaksi miljardööri Elon Muskia, joka deittaili hetken Heardin kanssa vuosina 2016-2017. Musk on ei kuitenkaan aio saapua paikalle, ilmoittaa miehen tiedottaja. Muskin piti todistaa Heardin puolesta.

Depp väitti muutama vuosi sitten, että Musk, Heard ja malli Cara Delevingne harrastivat kolmistaan seksiä Deppin ja Heardin ollessa vielä naimisissa. Musk on kiistänyt syytökset vuonna 2020.

Amber Heard ja Johnny Depp. (kuva: AOP)

Oikeustaistelu jatkuu

Deppin ja Heardin oikeudenkäynti jatkuu edelleenkin ja vielä ei tiedetä, milloin ratkaisu tilanteeseen saadaan. Taistelun uskotaan jatkuvan ainakin vielä viikkoja, ellei jopa kuukausia.

Juttu juontaa juurensa vuoteen 2018, kun Heard kirjoitti esseen Washington Postiin, jossa hän kuvaili itsensä olevan julkinen esimerkki kotiväkivallasta. Vaikka artikkelissa ei mainittu Deppiä nimeltä, näyttelijän asianajajat ovat sitä mieltä, että Heardin teksti oli osa tämän järjestelmällistä huijausta. Kyseinen kirjoitus on vaikuttanut asianajajien mukaan valtavasti Deppin uraan ja hän on saanut potkut muun muassa Pirates of the Caribbean- sekä Fantastic Beasts -elokuvasarjoista.

Lue myös: Johnny Depp ei aio enää palata merirosvorooliinsa - ei, vaikka Disney tarjoaisi valtavaa summaa

Lue myös: Kopioiko Amber Heard ex-miehensä Johnny Deppin tyyliä oikeussalissa? Faniteoria leviää somessa

Lue myös: Johnny Depp uhkasi leikata Elon Muskin sukuelimet irti - Musk vastaa haastamalla "häkkitappeluun"

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat