Kuva: AOP

Leonardo DiCaprio yhdistää jälleen voimansa huippuohjaajan kanssa - elokuva julki jo lokakuussa

14.09.2023 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Killers of the Flower Moon on western-draamaelokuva ja se julkaistaan 20. lokakuuta

Oscar-palkittu näyttelijä Leonardo DiCaprio tähdittää tulevaa Killers of the Flower Moon -elokuvaa, jonka on ohjannut Martin Scorsese. Scorsese on yksi maailman arvostetuimmista ohjaajista ja hänen elokuviaan ovat muun muassa Casino, Gangs of New YorkLentäjäThe DepartedSuljettu saari ja The Wolf of Wall Street. DiCaprio on yksi Scorsesen luottonäyttelijöistä. 

Killers of the Flower Moon kertoo Osage-kansasta, jotka tulivat yhdessä yössä maailman rikkaimmiksi ihmisiksi öljyn ansiosta. Intiaanien vauraus houkutteli välittömästi valkoisia sekaantujia, jotka manipuloivat, kiristivät ja varastivat niin paljon Osagen omaisuutta kuin pystyivät. Myös murhia tapahtui. 

Elokuvan juonta käsitellään myös Ernest Burkhartin (Leonardo DiCaprio) ja Mollie Kylen (Lily Gladstone) romanssin kautta. 

Killers of the Flower Moon on western-draamaelokuva ja se julkaistaan 20. lokakuuta. Dicaprion ja Gladstonen lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa Robert De Niro, Jesse Plemons, John Lithgow sekä Brendan Fraser. Elokuva perustuu David Grannin bestseller-kirjaan

Näet alta, miltä elokuva näyttää. Jos traileri ei näy, katso se täältä. 

Lue myös: Etsiikö Leonardo DiCaprio vakavaa parisuhdetta? Ystävillä mielipide asiaan

Lue myös: Gigi Hadid ja Leonardo DiCaprio samassa ravintolassa DiCaprion vanhempien kanssa

Kilpailut

Uusimmat