Kuva: AOP

Netflixin jättisuosittu draamasarja ei saa jatkoa - 'Tarina on jo kerrottu'

19.09.2023 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Heti julkaisunsa jälkeen Musta kuningatar löysi katsojansa. Se nousi useassa maassa, kuten Suomessa, Netflixin katsotuimmaksi ja keräsi miljoonia katsojia.

The Queen´s Gambit eli Musta kuningatar julkaistiin vuonna 2020 Netflixissä. Sarja kertoo kuvitteellisen tarinan huippulahjakkaasta shakkipelaajasta Beth Harmonista. Walter Tevisin samannimiseen romaaniin pohjautuvan Mustan kuningattaren pääosissa nähdään Anya Taylor-JoyBill Camp sekä Marielle Heller

Heti julkaisunsa jälkeen Musta kuningatar löysi katsojansa. Se nousi useassa maassa, kuten Suomessa, Netflixin katsotuimmaksi ja keräsi miljoonia katsojia. Myös arvostelut olivat mairittelevia ja IMDB-elokuvasivustolla sarja on saanut katsojilta yhteisarvosanaksi upeat 8,5/10.

Fanit ovat odottaneet kuumeisesti sarjalle jatkoa ja vastikään sosiaalisessa mediassa levisi virheellinen väite, että Musta kuningatar saisi toisen tuotantokauden. Sitä ei kuitenkaan tule tapahtumaan.

Sarjan ohjaaja Scott Frank kertoo Deadline-julkaisun haastattelussa, että tarina on jo kerrottu ja hän etsii uusia tarinoita julkaistavaksi.

- Olemme jo jakaneet sen tarinan, minkä haluamme. Jos jatkaisimme sitä, minusta tuntuisi, että pilaisimme kaiken, Frank sanoo. 

Lue myös: Netflixin uusi minisarja, Musta kuningatar sai uskomattoman suosion: "Mestariteos"

Lue myös: Anya Taylor-Joy hämmensi fanejaan somessa - saako suosikkisarja jatkoa?

Lue myös: Musta kuningatar -tähden oma hiustyyli hurmaa - täysi vastakohta roolihahmolle

Lähde: What´s On Netflix, ComicBook

Kilpailut

Uusimmat