Kuva: AOP

Travis Barker kertoo kärsineensä kolmoishermosärystä - "Selviän lähes mistä tahansa"

02.10.2023 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Muusikko Travis Barker on käynyt viime aikoina läpi niin hampaan juurihoidon, koronan kuin kolmoishermosäryn aiheuttaman kiputilan.

Muusikko Travis Barker, 47, on kertonut hiljattain viihdesivusto E! News'n mukaan kärsineensä kolmoishermosärystä. Kolmoishermosärky aiheuttaa särkyä kasvojen alueella. Kipu voi kestää muutamista sekunneista muutamiin minuutteihin.

"Viime viikolla minulla oli korona, kolmoishermosärkyä sekä juurihoito", Barker luettelee sairastelulistaansa.

"Tämä tarkoittaa, että selviän lähes mistä tahansa, mitä Jumala eteeni heittää", Barker jatkaa.

Barker on puhunut sairaudestaan aiemminkin. Vuonna 2017 hän kertoi saaneensa oireisiinsa apua akupunktiosta.

Barker odottaa tällä hetkellä ensimmäistä yhteistä lastaan puolisonsa Kourtney Kardashianin, 44, kanssa. Pariskunnalla on lapsia aiemmista suhteistaan: Kardashianilla on kolme yhteistä lasta entisen puolisonsa Scott Disickin kanssa. Barkerilla on kaksi lasta sekä tytärpuoli aiemmasta suhteestaan.

Kardashian ja Barkerin menivät ensimmäisen kerran naimisiin huhtikuussa Las Vegasissa. Liitto ei kuitenkaan ollut virallinen, sillä pariskunnalla ei ollut esittää esteettömyystodistuksiaan vihkipaikalla. Toukokuussa pari kuitenkin korjasi tilanteen pitämällä pienimuotoisen vihkiseremonian oikeustalolla. Myöhemmin samassa kuussa pari vietti näyttäviä häitä Italian Portofinossa noin 400 vieraan läsnäollessa.

Pariskunta on tuntenut toisensa vuosien ajan ennen seurustelusuhteen aloittamista. Helmikuussa 2021 pariskunta kertoi virallisesti olevansa yhdessä. Barker kosi Kardashiania lokakuussa 2021.

Lue myös: Kourtney Kardashian on raskaana - jakoi kuvia raskausvatsastaan

Lue myös: Lento-onnettomuudesta selvinnyt Travis Barker pääsi yli traumoistaan Kourtney Kardashianin avulla

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat