Kuva: AOP

Anya Taylor-Joy ja Malcolm McRae viettivät häitä Italiassa

04.10.2023 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunnan avioitumisesta uutisoitiin ensimmäisen kerran jo vuosi sitten, mutta lähteiden mukaan liittoa ei vahvistettu tuolloin.

Musta kuningatar -sarjasta tunnettu näyttelijä Anna Taylor-Joyn, 27, ja muusikko Malcolm McRaen, 29, kerrotaan menneen naimisiin viikonloppuna Italiassa.

Ensimmäisen kerran pariskunnan avioitumisesta uutisoitiin heinäkuussa 2022, mutta tietoa liittoa ei vahvistettu tuolloin. Nyt Daily Mail -julkaisu kertoo pariskunnan avioituneen noin 150 juhlavieraan läsnäollessa.

Pariskunta asuu tällä hetkellä eri maissa: Taylor-Joy asuu Lontoossa, kun McRae puolestaan viettää valtaosan ajastaan Yhdysvalloissa.

Pariskunnan suhteesta tiedetään hyvin vähän. Kaksikko nähtiin ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä toukokuussa 2021, kun Taylor-Joy juonsi Saturday Night Live -televisio-ohjelmaa ja Mcrae oli puolisonsa mukana New Yorkin kaupungissa. Pariskunnan nähtiin tuolloin pitelevän toisiaan kädestä ja vaihtavan suudelmia.

Ensimmäisen kerran pariskunta esiintyi yhdessä punaisella matolla Vanity Fairin järjestämissä Oscar-gaalan jatkojuhlissa helmikuussa 2022.

Taylor-Joy nähtiin hiljattain Italiassa myös muissa merkeissä. Näyttelijä osallistui Diorin järjestämään muotinäytökseen Pariisin muotiviikolla.

(kuva: AOP / shutterstock)

Lue myös: Anya Taylor-Joy tähdittää erikoista kauhuelokuvaa - mukana myös Harry Potter -tähti

Lue myös: Netflixin uusi minisarja, Musta kuningatar sai uskomattoman suosion: "Mestariteos"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat