Kuva: AOP

Sointu Borg ei tanssinut eilisessä TTK-lähetyksessä - kyljestä löydettiin murtuma

09.10.2023 12:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Borg joutui viime viikolla sairaalaan kovien kipujen vuoksi.

Sointu Borg, 31, kertoi viime viikolla joutuneensa sairaalaan kovien selkäkipujen takia. Borg kilpailee tällä hetkellä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa tähtioppilaana ja hänen jatkonsa kilpailun suhteen on leijaillut ilmassa kysymysmerkkinä.

Eilisessä TTK-lähetyksessä Borgia ei nähty kilpailemassa, mutta hän on avannut tilannettaan somessaan. Tähtioppilaan kyljestä on löydetty murtuma.

"Kylki rasahti viikko sitten kenraaliin lämmitellessä. Alkuviikko yritettiin vielä treenata normaalisti (ei tiedetty murtumasta, näkyi loppuviikosta ultrassa ja magneettikuvissa), mutta keskiviikko-torstai yönä koko selkä kramppas ja päädyttiin Tomin kanssa päivystykseen, koska ei saatu mua ylös sängystä", hän kertoo.

Borgin mukaan murtuma on hyväasentoinen ja lähtenyt luutumaan. Ammattilaisten ohjeiden mukaan hän saa turvallisesti jatkaa kisassa välttämättä tiettyjä nostoja ja kiertoja lähiviikkojen aikana. Vaikka Borg ei päässyt kisaamaan viime lähetykseen, saa hän kilpailun sääntöjen mukaan jatkaa siitä huolimatta.

"Terveydellä ei ehdottomasti pidä leikkiä. Pason (paso doble) kierrot yläselkään tässä kohtaa ois ollut kyljelle liikaa, mutta jatko kisassa ei vaaranna terveyttäni pitkällä aikaikkunalla. Se, että saan vielä jatkaa on suuri helpotus".

"Säännöt siis sallii sen, että pari saa olla pois yhden lähetyksen painavan syyn takia. En tiennyt tästä säännöstä sairaalassa ollessani ja olin siinä kohtaa varma, että tää on nyt tässä".

Borg pääsee onnekseen siis jatkamaan harjoituksiaan tällä viikolla. Hänen opettajanaan toimii tanssija Henri Tanner.

Voit katsoa julkaisun painamalla tästä.

Lue myös: Rap-artisti Drake jää tauolle - Keskittyy terveyteensä

Lue myös: Jos Aikuiset on jo katsottu, on aika uuden milleniaalikomedian - Kiitos elämä -sarja alkaa loppuvuodesta

Lue myös: Lady Gagan ei tarvitse maksaa varastetuista koiristaan vaadittua löytöpalkkiota

Lähde: Instagram

Kilpailut

Uusimmat