Kuva: Shutterstock

Suosittu suomalainen festivaali ilmoitti isosta muutoksesta: Ikärajaksi K18

27.11.2023 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Muutos astuu voimaan ensi vuoden festareista lähtien.

Weekend Festival on jatkossa K18-tapahtuma. Muutos astuu voimaan ensi vuoden festareista alkaen, joten vuoden 2024 festivaali tullaan järjestämään ikärajallisena. Festivaali on jatkossa sallittu siis vain 18 vuotta täyttäneille, tapahtuma tiedottaa.

Festari perustelee päätöstään tapahtuman jatkuvasti nousseella keski-iällä. Viime vuoden festivaalikävijöiden keski-ikä oli 29 vuotta ja alaikäisten osuus vuoden 2023 kävijöistä vain 2%.

”Asiakkaidemme kokemus on meille tärkeää, ja heitä varten teemme tapahtumaa. Elektroninen musiikki on myös luonnollisella tavalla nostanut tapahtuman keski-ikää ja nuorempien asiakkaiden määrä on laskenut. K-18 -festivaali nostaa myös asiakkaidemme palvelukokemusta, kun esimerkiksi alueen sisäinen liikkuminen sujuvoituu. Siksi päätös siirtyä ikärajalliseen festivaalin oli hyvin luonnollinen”, kertoo Weekend Festivalin markkinointijohtaja Atro Anttila.

Tapahtuma järjestetään 2.-3. elokuuta viime kesän tavoin Espoon uudessa Vermon tapahtumapuistossa. Festari on kiinnittänyt tähän mennessä muun muassa seuraavat esiintyjät: Darude, Timmy TrumpetWill Sparks, Tungevaag ja Vibe Chemistry.

Lue myös: 5 seikkaa, jotka tulisi tietää ennen lintujen talviruokintaa

Lue myös: Ruokaa menee vuodessa roskiin 590 miljoonan euron edestä - hävikin voi välttää helpoilla nikseillä

Lue myös: Suomalainen pizzeria valittiin maailman 50 parhaan pizzaketjun joukkoon

Lähde ja lisätiedot: Weekend Festival

Kilpailut

Uusimmat