Kuva: AOP

Macaulay Culkin sai tähden Hollywood Walk of Famelle - saapui paikalle vaimonsa ja lastensa kanssa

04.12.2023 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Culkin muistetaan ennen kaikkea roolistaan Yksin kotona -elokuvissa.

1990-luvun Yksin kotona -hittielokuvista suuren yleisön tietoisuuteen noussut Macaulay Culkin, 43, sai tähtensä Hollywood Walk of Famelle.

Kunniamaininta tuli Culkinille 33 vuotta ensimmäisen Yksin kotona -elokuvan julkaisun jälkeen. 

Culkin saapui tilaisuuteen puolisonsa Brenda Songin, 34, ja heidän kahden pienen poikansa kanssa. Kuvissa näyttelijä poseeraa onnellisen ja hyvinvoivan oloisena. 

Kuvia juhlallisuuksista näet alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lapsinäyttelijänä uransa aloittanut Culkin piti taukoa näyttelijänurastaan 1994-2003 välisen ajan. Sen jälkeen hän on esiintynyt joissain elokuvissa. 

Lpasitähteys ei ollut Culkinille helppoa. Hänen veljensä, Kieran Culkin, 39, näyttelijä itsekin, on kertonut aikoinaan Hollywood Reporter -julkaisun haastattelussa veljensä kohtaamista vaikeuksista.

Veljen mukaan Yksin kotona -elokuvan suosion jälkeen nuori Culkin joutui tuntemattomien häirinnän kohteeksi. 

- Hän joutui tuntemattomien häirinnän kohteeksi kaduilla. Muistan, kuinka kerran eräs nainen käveli hänen ohitseen nappasi hänen lakkinsa ja totesi: Kyllä, olet se sinä. Mutta et sinä olekaan niin suloinen. Sen jälkeen hän laittoi lakin takaisin hänen päähänsä ja käveli pois, veli muistelee.

Culkin on kärsinyt myös päihdeongelmista vuosien saatossa. Muutamia vuosia sitten hän kuitenkin kertoi päässeensä kuiville ilman vieroitushoitoa. 

- Leikin tulella, kun halusin päästä kuiville ilman vieroitushoitoa. Onnistuin siinä, mutta se ei ollut helppoa. Minun ystäväni kysyvät usein minulta, että kuinka huumeista pääsee irti ja vastaan aina, että olen viimeinen ihminen, jolta kysyä neuvoa, koska vastaus on: Lopeta käyttäminen. Minä onneksi en joutunut sillä tiellä ikinä niin pitkälle, että olisin tarvinnut ulkopuolisten apua, hän kertoi aikoinaan Esquire-lehdelle.

Lue myös: Macaulay Culkinin veli avautui tähden lapsuudesta: 'Hän joutui kadulla häirinnän kohteeksi'

Lue myös: Yksin kotona -elokuvien tähti Macaulay Culkin on saanut toisen lapsen puolisonsa kanssa

Kilpailut

Uusimmat