Kuva: Niko Tiainen

Rea Tallgren Iskelmän juontajaksi: Toivon olevani kuin ystävä, jonka luota voi lähteä hymy huulilla

04.01.2024 18:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tallgren on aiemmin juontanut Ysäri-kanavalla.

Iskelmä paljasti tänään uuden juontajansa. Ensi viikon maanantaista lähtien Iskelmän illoissa kuullaan Rea Tallgrenia. Radiojuontajana tunnettu Tallgren on aiemmin juontanut muun muassa Ysäri-kanavalla, josta hän jäi äitiyslomalle puolitoista vuotta sitten. 

Paluuta radioon Tallgren odottaa suurella innolla. 

- Palaan töihin todella innokkaana. Asuimme äitiyslomani ajan hetken Ranskassa mieheni töiden takia ja viimeistään siellä kävi selväksi, ettei pelkästään kotona oleminen sovi minulle. Pidän siitä, että elämässä on muutakin kuin äitiyttä, vaikka lapseni toki onkin minulle tärkein asia maailmassa. Joskus on silti kiva olla muutakin kuin äiti-Rea!, Tallgren kertoo Voice.fi:lle

Paluu töihin tarkoittaa myös uutta kanavaa. Iskelmän taajuuksille hyppääminen tuntuu Tallgrenista hyvältä ja luontevalta. 

- Olen todella iloinen siitä, että pääsen juontamaan Iskelmälle, koska tunnen kaikki kanavan muut juontajat jo entuudestaan ja kanavalla on älyttömän hyvä meininki. Pidän myös meidän musiikistamme, enkä malta odottaa helmikuussa järjestettävää Iskelmä gaalaa!

Suurta jännitystä Tallgren ei myönnä tuntevansa, vaikka viimeisimmästä lähetyksestä on kulunut jo tovi. 

- Jännitystä tuottavat oikeastaan vain tekniset asiat. Mietin, kuinka paljon sitä on ehtinyt unohtaa studion laitteista tämän 1,5 vuoden kotonaolon aikana. Kysyinkin jo meidän tekniikan osaajilta, oliko heillä mun ensimmäisenä työpäivänä, jo heti aamusta alkaen jotenkin huono aavistus tulevasta päivästä, ja syyn tajusivat nähdessään, että ”I’m back!”, Tallgren nauraa.

Tuleville työpäiville Tallgrenilla on muutama selkeä toive.

- Toivoisin olevani kuin sellainen ystävä, jonka luota voi aina lähteä lämmin olo rinnassaan ja hymy huulilla. Minulla on myös ikävä monia kuuntelijoita, ja toivonkin, että ainakin osa seuraa mukana tälle uudelle kanavalle.

Tallgrenia voit kuunnella Iskelmän taajuuksilla maanantaista perjantaihin 19-22 ja lauantaisin klo 8-13.

Lue myös: Radiojuontaja Rea Tallgren sai synttäriyllätyksen, joka osui ja upposi - katso hulvaton video reaktiosta

Lue myös: Rea jäi kiinni herkkulakon rikkomisesta uskomattomalla tavalla: Mieheni ilme oli näkemisen arvoinen

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat