Kuva: Emmi Moilanen

Rea jäi kiinni herkkulakon rikkomisesta uskomattomalla tavalla: Mieheni ilme oli näkemisen arvoinen

15.04.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Rea Tallgren jakoi erikoisen tarinansa Instagramissa.

Ysärin aamujuontajana tunnettu Rea Tallgren, 34, kertoi Instagram-tilillään tarinan, joka on todellakin vertaansa vailla. Julkaisussaan Tallgren paljastaa jääneensä miehelleen kiinni yhteisen herkkulakon rikkomisesta tavalla, jota on vaikea edes kuvitella.

Tarinansa pohjustuksena Tallgren kertoo, että hän ja hänen miehensä ovat usein ryhtyneet yhdessä herkkulakkoon, mutta kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Rean herkkuhammasta on kolottanut, ja hän on jäänyt syystä tai toisesta kiinni lakon lipsumisesta. 

"Mä olen myös useamman kerran jäänyt hänelle kiinni lakosta lipsumisesta. Kerran olin ostanut herkkuja vahingossa hänen luottokortillaan karkkikaupasta ja toisen kerran kirjoitin hänelle kauppalistan lompakostani löytyneen kuitin takapuolelle - kuitin, joka todisti, että olin juuri pari iltaa sitten yksin kotona ollessani lähestulkoon ostanut kaupan tyhjäksi juustonaksuista ja suklaasta. Tää tuorein kiinnijääminen on kuitenkin mielikuvituksellisin kaikista," Tallgren toteaa.

Tallgrenin mukaan hän oli pääsiäisenä vanhempiensa luona. Siellä muut tietenkin nauttivat juhlan kunniaksi suklaamunia, joita hänkin päätti lakosta huolimatta muutaman syödä. Mutta kun aloittaa, on vaikea lopettaa, Tallgren totesi julkaisussaan. 

"Niinpä pakkasin suklaamunia autoon paluumatkalle evääksi ja vedin niitä hyvin antaumuksella. Niin antaumuksella itse asiassa, että päädyin ajamaan ylinopeutta ja koko komeus tallentui valvontakameraan. Halusin uskoa, että ylinopeus olisi ollut sen verran pieni, ettei postia välttämättä olisi tullut... mutta se oli turha toivo.

Voin kertoa, että mieheni ilme oli näkemisen arvoinen, kun hänelle saapui sähköpostissa yllätyssakko —— ja sen liitteenä kuva hänen ”herkkulakossa olevasta” vaimostaan - kokonainen suklaamuna suussa auton ratissa."

Tallgrenin uskomattoman hauska tarina on kerännyt Instagramissa tuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja.

"Paras tarina koskaan."

"Apua. Aikamoista todistusaineistoa."

"Tämä ei edes voi olla totta."

"Tämä on jo kova suoristus."

Koko tarinan ja sen keräämät kommentit pääset lukemaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Ysäri ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Rea, 33, on onnellisesti naimisissa - näkee miestään vain muutaman kerran vuodessa

Lue myös: Suomalaisjuontajasta leviää erikoinen pilavideo YouTubessa: ”Ensimmäinen reaktio oli säikähdys"

Kilpailut

Uusimmat