Kuva: Emmi Moilanen

Radiojuontaja Rea Tallgren sai synttäriyllätyksen, joka osui ja upposi - katso hulvaton video reaktiosta

19.11.2021 09:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ysärillä juontava Tallgren on puhunut usein rakkaudestaan juustonaksuihin.

Tänään 19. marraskuuta syntymäpäiväänsä juhlii Ysäri-kanavan aamujuontajana tunnettu Rea Tallgren. Naisella on yleensä tapana tehdä lähestyvästä juhlapäivästä melko suuri numero niin työpaikalla kuin sosiaalisessa mediassakin.

Tänä vuonna erilaiset kiireet kuitenkin estivät normaalin hehkutuksen. 

- Teen yleensä joka vuosi koomisen ison numeron lähestyvistä syntymäpäivistäni, ettei kukaan unohtaisi niitä. Tänä vuonna olen ollut niin kiireinen, etten ehtinyt asiaa oikein mainostaa ja olin melko varma, etteivät kollegat koko asiaa muista. Onneksi olin väärässä!, Tallgren kertoo Voice.fi:lle.

Kesken suoran lähetyksen paikalle pölähti Radio SuomiRockin aamuista tuttu Henkka Laukka, joka ojensi Tallgrenille lahjan, joka todellakin osui ja upposi. Suuresta säkistä löytyi nimittäin 25 juustonaksu-pussia. Ja he jotka Tallgrenin tuntevat, tietävät hyvin sen faktan, että hän todellakin RAKASTAA kyseisiä sipsejä. 

- Normaalisti juonnetaan Jässin kanssa perjantait yhdessä ja olin harmissani siitä, että tänään joudun olemaan yksin. Jässi oli jättänyt sellaisia vihjeitä, joiden avulla mun olisi pitänyt tuo lahja löytää. Sitä yhtä vihjettä ei kuitenkaan löytynyt, vaikka sitä isolla porukalla yritettiin etsiä. Jossain vaiheessa sitten Henkka toi tämän heidän studioonsa piilotetun lahjan mulle. 

Videon Tallgrenin reaktiosta pääset katsomaan alta. 

Sipsikasan lisäksi Tallgren sai onnitteluja myös kanavan kuuntelijoilta. 

- Tulin ihan älyttömän onnelliseksi tästä yllätyksestä. Lisäksi Jässi oli kehottanut eilen omassa lähetyksessään kuuntelijoita lähettämään mulle onnitteluviestejä heti aamusta alkaen ja tuntui todella hyvältä avata Ysärin WhatsApp ja huomata, että sinne oli tullut ihan hulluna onnitteluja. 

Kollegoilta saatu syntymäpäivä yllätys sekä kortti lämmittivät Tallgrenin mieltä suuresti. (kuva: Rea Tallgren)

Lue myös: Rea jäi kiinni herkkulakon rikkomisesta uskomattomalla tavalla: Mieheni ilme oli näkemisen arvoinen

Lue myös: Rea, 33, on onnellisesti naimisissa - näkee miestään vain muutaman kerran vuodessa

Ysäri, Radio SuomiRock ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat