Kuva: Shutterstock

Toukokuun 2024 horoskooppi - kenelle on luvassa uusia haasteita ja kenelle taas rakkautta?

05.05.2024 14:15 - Jasmin Mikkilä / jasmin.mikkila@bauermedia.fi

Toukokuu voi tuoda mukanaan yllättäviäkin asioita.

Toukokuu on monille horoskoopeille kulta-aikaa, kun jotkut taas voivat kärsiä yksinäisyydestä sekä stressistä. Listasimme toukokuun horoskoopin, josta selviää, mitä yllätyksiä toukokuu voi tuoda mukanaan.

OINAS (21.3.–20.4.)

Toukokuu voi tuoda mukanaan uusia haasteita, mutta älä anna sen lannistaa. Tässä kuussa sinun täytyy vain luottaa omaan intuitioosi, äläkä anna muiden vaikuttaa sinun päätöksiisi. Ystävien kanssa yhdessäolo tulee myös olemaan erityisen tärkeässä asemassa, vaikka pieniltä konflikteilta ei voikaan välttämättä nyt välttyä.

HÄRKÄ (21.4.–21.5)

Toukokuu on härille parasta aikaa, ainakin tänä vuonna. Aurinkoiset kelit herättävät jokaisen härän henkiin, ja luvassa tulee olemaan paljon uusia seikkailuita. Kuitenkin nyt on tärkeää keskittyä myös työntekoon ja muihin velvollisuuksiin, ja kannattaa varoa, ettei liika juhliminen polta sinua kokonaan loppuun. 

KAKSOSET (22.5.–21.6.)

Tässä kuussa kaksoset ovat ehdottomasti kaikista horoskoopeista vetovoimaisimpia. Parisuhteessa olevat kaksoset tulevat löytämään ihan uudenlaista kipinää parisuhteeseensa, kun taas sinkut vetävät puoleensa paljon uusia ihmisiä ja jopa elämänsä rakkauden. Nyt on siis täydellinen hetki esimerkiksi matkustamiselle sekä deittisovellusten käyttämiselle.

RAPU (22.6.–22.7.)

Ravuilla voi olla toukokuun tienoilla luvassa paljon juhlia sekä laatuaikaa ystävien kanssa. Jos olet joskus miettinyt haluavasi kokeilla jotain ihan täysin uutta, nyt on oikea aika sille. Kannattaa tarttua kaikkiin mahdollisiin ideoihin ja tilaisuuksiin, joita sinulle tarjotaan. Uusien asioiden parista voit löytää paljon uusia mielenkiinnon kohteita ja jopa ystäviä.

LEIJONA (23.7.–23.8.)

Leijonilla alkukevät on saattanut olla todella hektinen, eikä ystäville välttämättä ole jäänyt tarpeeksi aikaa. Onneksi kuitenkin tässä kuussa tähän asiaan on tulossa muutos. Leijonilla on nyt entistä enemmän aikaa ystäville sekä perheelle, mikä näkyy ulospäin myös täytenä elämänilona. Nyt on siis aika nauttia rakkaiden ihmisten seurasta!

NEITSYT (24.8.–22.9.)

Toukokuussa neitsyet saattavat vetäytyä kokonaan omaan kuoreensa. Aurinkoinen ja lämmin sää voi tuoda paljon paineita siitä, että koko ajan pitäisi olla tekemässä jotain. Kuitenkin nyt on tärkeä kuunnella omaa kehoa ja ladata vähän akkuja kesää varten. Toukokuussa kannattaa lepäämisen lisäksi antaa aikaa esimerkiksi uudelle harrastukselle, joka saa neitsyitä keräämään entistä enemmän voimia tulevaa kesää varten.

VAAKA (23.9.–23.10.)

Energiasi eivät ole toukokuussa parhaimmillaan ja keskittymiskykysi saattaa olla ajoittain huono. Voimaannuttavia asioita vaaoille voivat toukokuussa olla omaan hyvinvointiinsa keskittyminen sekä ystävät. Kannattaa siis antaa paljon aikaa itsensä kehittämiselle, vaikka voimavarat eivät aina olisikaan ihan huipussaan.

SKORPIONI (24.10.–22.11.) 

Toukokuussa luonto vetää skorpioneja puoleensa. Ehkä innostut lenkkeilystä luonnonhelmassa tai käytät luontoa rauhoittumiseen. Paras viikko skorpioineilla on ehdottomasti toukokuun viimeinen viikko, jolloin yllättäviäkin asioita voi tapahtua. Vaikka alkukuukausi voi olla vähän tylsä, niin muista, että hyvää kannattaa aina odottaa.

JOUSIMIES (23.11.–21.12.) 

Jousimiehet voivat kohdata taloudellisia ongelmia toukokuussa. Ehkä nyt on oiva aika miettiä omaa rahankäyttöä ja alkaa säästämään rahaa tulevaisuutta varten. Vaikka sinulla alkaisikin säästökuuri, ei kaikkia asioita kannata jättää tekemättä, tärkeintä on siis asioiden priorisointi. Muista myös, että ystävien kanssa voi viettää aikaa pienemmälläkin budjetilla. 

KAURIS (22.12.–20.1.)

Toukokuussa kauriit saattavat aloittaa tavallista enemmän uusia projekteja, joista osa voi jäädä puolitiehen. Keskity siihen, että viet ideasi sekä uudet projektisi loppuun. Älä myöskään anna uusien projektien viedä kaikkia voimavarojasi, vaan muista keskittyä myös ystäväsuhteisiisi. Ystävyyssuhteiden laiminlyöminen voi toukokuussa olla kauriille ominaista, minkä vuoksi ystävillekin kannattaa järjestää aikaa kiireiden keskellä.

VESIMIES (21.1.–18.2.)

Vesimiehillä toukokuu on loisteliasta aikaa rakkausrintamalla. Kannattaa kuitenkin varoa olemasta liian kärkäs, nimittäin se voi olla vesimiehillä tapana. Uusille ystävyys- ja parisuhteille kannattaa antaa omaa aikaa, eikä nopeiden johtopäätöksien vetäminen ole aina tarpeen. Jos olet avoin uusille asioille, voit kiittää itseäsi myöhemmin.

KALAT (19.2.–20.3.)

Nyt sinun on aika löytää sisäinen rauhasi ilman, että annat muiden vaikuttaa tuntemuksiisi. Lähelläsi voi nimittäin olla paljon negatiivista, huonoa energiaa, joille ei kannata antaa valtaa. Kuitenkin, jos vain pidät oman hyvän energiasi, se tulee näkymään kaikille ulospäin. Voit löytää uusia ystäviä tai uusia mahdollisuuksia esimerkiksi työrintamalla. 

Lue myös: Mikä on henkinen horoskooppisi? Tee hauska testi ja ylläty!

Lue myös: Jännittäviä seikkailuja, romanttisia kohtaamisia vai pettymyksiä? Katso kesän rakkaushoroskooppisi

Lue myös: Kun 3 horoskooppia päättää jotakin, heidän päätään on mahdoton kääntää - kuuluuko merkkisi itsepäisiin?

Kilpailut

Uusimmat