Kuva: Shutterstock

Jännittäviä seikkailuja, romanttisia kohtaamisia vai pettymyksiä? Katso kesän rakkaushoroskooppisi

05.03.2024 16:15 - Jasmin Mikkilä / jasmin.mikkila@bauermedia.fi

Voice.fi on listannut kesän 2024 rakkaushoroskoopit, joista selviää, mitä tuleva kesä tuo mukanaan.

Kevät etenee kovaa vauhtia, ja kesä lähestyy. Mitä horoskooppimerkkisi kertoo sinulle tulevasta kesästä? Onko luvassa kenties palavaa rakkautta vai ongelmia parisuhteessa?

Oinas (21.3.-20.4.) 

Oinailla on luvassa kesällä todella impulsiivisia päätöksiä, jotka voivat johtaa hyviin sekä huonoihin tilanteisiin. Luvassa on tulisia ja intohimoisia ihastuksia sekä kohtaamisia, eikä tuleva kesä olekaan oinaille oikea aika löytää sielunkumppaniaan. Oinaiden kannattaa kuitenkin tulevana kesänä olla myös tarkkana, etteivät he satuta muiden tunteita. Parisuhteessa olevien oinaiden kannattaa myös varoa, ettei liika kontrolloiminen ja omistushaluisuus tuo lisää ongelmia parisuhteeseen.

Härkä (21.4.-20.5.)

Härälle rutiinit ovat todella tärkeitä, ja se tuottaa ongelmia rakkausrintamalla. Sinkkuhärät saattavat keskittyä paljon työntekoon ja arjen pyörittämiseen, minkä vuoksi rakkauden etsimiselle ei välttämättä olekaan tarpeeksi aikaa. Tämän vuoksi härän kannattaa kesällä ottaa aikaa itselleen ja vapautua arjen tuomasta stressistä ja paineesta. Esimerkiksi juhannus tai kesäjuhlat saattavat olla oiva aika sinkkuhärille rentoutua, minkä myötä romantiikkaa tulee taatusti olemaan ilmassa. Kannattaa myös olla miettimättä liikaa, nimittäin se jarruttaa romanssin löytämistä.

Kaksonen (21.5.-21.6.)

Kaksosilla on luvassa erittäin kiireinen ja hektinen kesä, minkä jonka vuoksi loppukesästä kaksonen saattaakin haluta käpertyä omiin oloihinsa eikä romantiikasta ole tietoakaan. Tylsä kesä kaksosilla ei kuitenkaan ole tulossa. Luvassa on paljon juhlia, töitä, ehkä mahdollisesti jokin uusi harrastus tai uusia ystäviä. Alkukesän kiireisyys vie kaksosilta kuitenkin kaikki mehut, minkä vuoksi loppukesästä kannattaa vain rentoutua ja antaa aikaa ystäville, joille ei välttämättä muuten ole ollut aikaa. Myös parisuhteessa olevien kaksosten kannattaa koittaa priorisoida asioita, ettei oma parisuhde jäisi kokonaan kiireen lomaan.

Rapu (22.6.-22.7.)

Ravun kannattaa päästää kesällä sisäinen luovuutensa valloilleen ja nauttia kesästä täysin rinnoin. Luvassa on paljon reissuja, jännittäviä seikkailuja ja paljon uusia kokemuksia. Riskinä tässä voikin olla se, että ravut eivät välttämättä muista levätä tarpeeksi, mikä voi kostautua etenkin hektisen alkuvuoden jälkeen. Luvassa on myös elo-syyskuun vaihteessa muutos esimerkiksi työrintamalla tai rakkauselämässä. Joitakin voi kohdata myös muutto uudelle paikkakunnalle. Kannattaa siis ottaa ilo irti etenkin heinäkuussa, koska syksystä voi tulla todella kiireinen uusien asioiden parissa.  Kesäromansseja on varmasti luvassa, mutta uudelle parisuhteelle aikaa ei välttämättä riitä tarpeeksi, minkä vuoksi kannattaa keskittyä ystäviin ja uusiin projekteihin. 

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonat nauttivat tunnetusti valokeilassa olemisesta ja sitä on varmasti luvassa myös kesällä. Festarit tai muut isommat tapahtumat voivat olla oiva tapa löytää kesäromanssi tai jopa rakkaus. Leijonien rohkeus ja päättäväisyys saavat varmasti monetkin katseet kääntymään, mutta siinä voi olla myös haittapuolensa. Varo ettet käyttydy liian päällekäyvästi, koska se saattaa säikäyttää muita ihmisiä. Toisinaan iso ego saattaa vaikeuttaa tunteista puhumista, mutta tänä kesänä leijonien kannattaa olla entistä avoimempia tunteistaan, koska se voi olla avainsana rakkauden löytämiseen. 

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyiden kannattaa olla tarkkana etenkin elokuun alkupuolella, koska silloin rakkaus saattaa todellakin yllättää. Alku- ja keskikesä onkin neitsyille hiljaista aikaa rakkauden osalta, mutta hyvää kannattaa aina odottaa. Parisuhteessa oleville on taas luvassa isoja muutoksia. Onko se kenties yhteenmuutto, kihlautuminen tai perheenlisäys? Jotain isoa kuitenkin on tulossa. Sinkkujen kannattaa kuitenkin aloittaa alkukesästä jokin pienempi tai suurempi projekti, koska silloin heidän luovuutensa on huipussaan. 

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaakojen on vaikeaa elää yksin, minkä vuoksi kesällä vaaoilla on taipumusta hypätä miettimättä uuteen parisuhteeseen. Vaakojen kannattaa kuitenkin varoa, etteivät he tee liian hätiköityjä päätöksiä, se on etenkin tulevana kesänä heille hyvin ominaista. Vaikka ihastumista ja alkuhuumaa on todellakin luvassa kesällä, kannattaa kuitenkin miettiä, onko tämä oikea hetki parisuhteelle. Eloisa ja seurallinen luonne tekee moniin ihmisiin vaikutuksen, minkä vuoksi myös ottajia saattaa olla jonoksi asti. Tästä huolimatta kannattaa kuitenkin olla varuillaan, ettei satuta itseään. Parisuhteessa oleville vaaoille voi olla luvassa kesällä vaikeitakin aikoja, jolloin kannattaa keskittyä omaan hyvinvointiinsa, ja etenkin ystävien tuki on tärkeää. Kuitenkin syksy on taas kulta-aikaa parisuhteessa oleville, jolloin kannattaa viettää paljon aikaa rakkaansa kanssa. 

Skorpioni (23.10.-22.11.)

Skorpionit ovat tunnettuja vahvasta seksuaalisuudestaan, joka tulee olemaan huipussaan etenkin alkukesästä. Parisuhteessa olevat skorpionit tulevat varmasti löytämään uutta kipinää parisuhteeseensa kesäkuussa, kun taas sinkkuja kohtaavat ihan uudet seikkailut. Luvassa ei siis sinkuilla ole välttämättä uutta rakkautta, mutta intohimoisia kohtaamisia sitäkin enemmän. Parisuhteessa luovuus kannattaa siis päästää makuuhuoneen puolella valloilleen. Sinkkujen vetovoima on taas kesäkuussa huipussaan, minkä vuoksi kesästä kannattaa ottaa epäröimättä kaikki irti.

Jousimies (23.11.-22.12.)

Jousimiehellä on kesällä taatusti luvassa uusia ihmissuhteita niin parisuhde- kuin ystävyysrintamallakin. Kestävimmät suhteet syntyvät kuitenkin jousimiehen kohdalla vasta elokuun lopun tienoilla, joten alkukesästä kannattaa olla varuillaan, keneen luottaa. Tänä kesänä on siis hyvä olla hieman pessimistinen, vaikka jousimiehet ovatkin tunnettuja optimistisesta elämänasenteestaan. Tänä kesänä jousimiehet loistavat myös etenkin juhlien järjestämisessä, tunnelman luomisessa sekä hauskuudessaan. Elokuussa olisi siis oiva aika järjestää jotkin juhlat, jotka voivat myös yllättää romantiikan suhteen. 

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauriit ovat todella tarkkoja siitä, ketkä päästävät lähellensä. Tänä kesänä taas kannattaa olla entistä avoimempi uusille ihmisille, jolloin sinkuilla voi olla oiva aika löytää rakkaus. Parisuhteessa olevien kauriiden kannattaa myös olla kesällä aktiivisia, ja liikaa kaavoihin kangistumista kannattaa välttää. Ehkä kannattaakin siis kokeilla parisuhteessa jotain aivan uutta, esimerkiksi varata matka uuteen kohteeseen. Sinkkukauriiden kannattaa taas luopua suojamuuristaan ja antaa mahdollisuuksia ihmisille, joille he eivät ehkä yleensä antaisi. 

Vesimies (20.1.-19.2.)

Vesimiehille kevätkausi on voinut ollut rakkauden saralla hiljaisempi, mutta kesälle voi olla luvassa yllättäviäkin kohtaamisia. Myös parisuhteessa olevilla vesimiehillä on voinut olla keväällä paljon haasteita, jotka helpottavat kesää kohden. Vesimiehille onkin tärkeää kesällä poistua omalta mukavuusalueeltaan, jolloin he voivat löytää itsensä yllättävistäkin tilanteista, joista he eivät olisi uskoneet löytävänsä romantiikkaa. Kannattaa siis kokeilla esimerkiksi matkustelua niin ulkomailla kuin Suomessakin. Myös avoimuus deittisovelluksia kohtaan on tarpeen. Vesimiehet pistävät myös usein muiden tarpeet omiensa edelle. Tämän vuoksi tänä kesänä on tärkeää miettiä omaa hyvinvointiaan ja keskittyä itseensä, mikä johtaa varmasti haluttuun tulokseen rakkausrintamalla.

Kalat (20.2.-20.3.)

Tuleva kesä tulee olemaan kaloille parasta aikaa romantiikan saralla. Usein kalat viihtyvät paljon omissa oloissaan ja ovatkin tunnettuja mystisyydestään, mutta tämä kesä tulee olemaan muutoksien aikaa. Heittäytyminen kaikkiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin tulee olemaan suuressa osassa, mikä edesauttaakin rakkauden löytämistä. Myös mahdollinen uusi harrastus saa kalat kukoistamaan ja se tulee näkymään myös ulospäin aivan uudenlaisena hehkuna. Kuitenkaan liian suuria odotuksia ei kannata asettaa etenkään parisuhderintamalla, koska se voi johtaa ongelmiin.

Lue myös: 4 hälytysmerkkiä, joista tunnistat, että olet jumissa "situationshipissä"

Lue myös: 5 merkkiä, joista tunnistat, onko kumppanisi rakastunut sinuun

Lue myös: Vähiten yhteensopivat horoskoopit listattiin - katso, keiden kanssa omat kemiasi eivät kohtaa

Kilpailut

Uusimmat