Kuva: Shutterstock

Pesukarhu keskeytti jalkapallopelin - katso someyleisön hurmannut video

21.05.2024 13:15 - Nina Turunen / niina.turunen@bauermedia.fi

Hiljattain Kanadan ja Yhdysvaltojen jalkapallon ammattilaisliiga MLS:n ottelussa nähtiin spektaakkelimainen välikohtaus.

Pesukarhu keskeytti Philadelphia Unionin ja New York City FC:n välisen ottelun Pennsylvanian Chesterissä. Tilannetta seurasi hurja, lähes parin minuutin mittainen takaa-ajo, jossa Subaru Park -stadionin työntekijät yrittivät ottaa eläintä kiinni roskakorin avulla. Raquinhoksi nimetty pesukarhu sai jopa hurraahuutoja yleisöltä.

MLS-liigan X-tilillä paljastettiin, että Raquinho vietti kentällä kaiken kaikkiaan 161 sekuntia. Kyseessä saattaa hyvinkin olla uusi "ennätys", sillä tiettävästi yksikään pesukarhu ei ole viettänyt kentällä yhtä pitkää aikaa jalkapallo-ottelun aikana.

Fanit ovat spekuloineet siitä, mikä joukkue allekirjoittaisi pesukarhun ensimmäisenä riveihinsä, kun otetaan huomioon sen vaikuttava jalkatyö ja kiihtyvyys. YouTube-kommentaattori väitti, että Raquinho oli jo osoittanut enemmän lupauksia kuin kukaan Manchester Unitedin hyökkääjä tällä kaudella.

MLS-liigan julkaisema video on kerännyt viestipalvelu X:ssä noin 3,7 miljoonaa katselukertaa ja lukuisia hurmioituneita kommentteja:

"Vau, hänellä on kaikki. Nopeus, ketteryys, hän on myös erittäin vikkelä. Siirtokorvaus ja palkka ovat varmasti pirun korkeat."

"Se on Messin joukkuetoveri, hänestä tulee tähti jonain päivänä."

"Hän olisi paras puolustaja koko liigassa."

Videon pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Philadelphia Union kertoi myöhemmin viestipalvelu X:ssä, että pesukarhu vapautettiin kiinnioton jälkeen takaisin luontoon. 

Lue myös: Poliisi tiedotti erikoisemmasta tehtävästä - unelias viirupöllö nuupahtanut pihamaalle

Lue myös: Karhu yritti tunkeutua Ähtärissä asuttuun saunarakennukseen

Lähde: NBC News

Kilpailut

Uusimmat