Kuva: AOP

The Handmaid's Tale -tähti sarjan viimeisestä kaudesta: 'Tämä on faneille tehty'

05.06.2024 22:15 - Nina Turunen / niina.turunen@bauermedia.fi

Suositun draamasarjan fanien odotus palkitaan ensi vuonna.

Margaret Atwoodin palkittuun romaaniin pohjautuvan The Handmaid's Tale -draamasarjan kuudetta kautta on odoteltu jo hetken. Sarjan pääosaa, June Osbornea esittävä Elisabeth Moss, 42, kuitenkin kertoi Business Insiderin haastattelussa, että odotus palkitaan.

- Mielestäni tämä kausi on ehdottomasti tehty faneille. Se on niille ihmisille, jotka ovat uskollisesti pysyneet mukanamme viisi tuotantokautta. Teemme tämän heille, Moss kertoo.

Moss myös paljasti tietävänsä, kuinka viimeinen kausi päättyy. Hän on tiennyt jo pitkän aikaa.

- Olen tiennyt jo hetken aikaa, kuinka sarja päättyy, mutta en usko että voin kommentoida mitään. Pelkään, että sanon jotakin väärää vahingossa, Moss sanoo.

Mossin on myös määrä ohjata tulevalla kaudella neljä jaksoa. Niihin kuuluvat muun muassa kauden ensimmäinen ja viimeinen jakso. Hän pitää sarjan päätöstä jännittävänä ja villinä.

- Se on melko villi. Viimeinen kausi, rehellisesti. Siinä on ehdottomasti viimeisen kauden energiaa. Lisäksi se yllättää jatkuvasti, Moss kuvailee. 

Emmy-palkitun sarjan viides kausi julkaistiin jo vuonna 2022, jolloin sarjalle vahvistettiin myös vielä yksi kausi. Kuudennen tuotantokauden kuvaukset kuitenkin myöhästyivät Hollywoodin viime vuoden lakkojen vuoksi. Uuden kauden kuvaukset alkavat tänä kesänä ja sen ensi-illan uskotaan olevan vuonna 2025.

Lue myös: Vares X -elokuvan ensimmäinen teaser julki

Lue myös: Uuden lastensairaalan potilas vaativaan toimenpiteeseen Itävaltaan - sikiölle tehtiin aorttaläpän pallolaajennus

Lähteet: Business Insider, ComicBook

Kilpailut

Uusimmat