Noora Hautakangas aikoo juhlia aamuun saakka ykköset päällä!

27.02.2015 17:14 - Senni Loikala

Entinen Miss Suomi Noora Hautakangas osallistuu Emma Gaala 2015 -tapahtumaan, jossa hän myös jakaa palkinnon Vuoden musiikkivideo -kategoriassa.

Voicen iltapäivää juontava Noora Hautakangas aikoo juhlia tänään ykköset päällä maamme arvostetuimmassa musiikkialan tapahtumassa, Emma Gaalassa. Miss Suomi 2007 -kilpailun voittajan iltamekko on näyttävä.

- Voi sanoa, että se päällä on vahva drama queen -olo. Se päällä tuntee myös olevansa vahva, itsenäinen nainen, Hautakangas kuvailee.

Bloggaaja-stailisti Vesa Silver etsi täydellisen mekon Hautakankaalle SuperTrashin ensi syksyn mallistosta. Hautakangas rakastui vartaloa myötäilevään asuun saman tien. Lisäksi Hautakankaan gaalatyyliin kuuluu runsas määrä koruja.

- Illan tyyliin kuuluu todella paljon käsikoruja ja molemmissa käsissä on myös paljon sormuksia, jotka ovat eri kokoisia ja niillä on eri historiat ja tarinat. Koruista osa on kirpputorilta, osa on perintökalleuksia, äidin kaapista, ja sormuksia on myös halpisketjuista, kertoo Hautakangas.

Käsipuolessa kulkee Louis Vuittonin iltalaukku. Hautakankaan meikistä ja hiuksista vastaa Katja Teinilä.

Kashmirin gaalatyyli kiinnostaa

Hautakangas odottaa näkevänsä myös muiden gaalavieraiden asuja.

- Haloo Helsinki! -bändin Elli ja pojat ovat tyylitaitureita ja aina hirveän hyvin puettuja. Odotan heiltä jotakin todella erityistä ja näyttävää. Veikkaan, että he ovat panostaneet kovasti.

Miesten gaalatyylistä puhuttaessa Hautakangasta kiinnostaa erityisesti erään suomalaismuusikon liki tavaramerkiksi muodostunut tyyliseikka.

- Sen minä haluaisin tietää, että onko Kashmirilla taas pipo tai lippalakki päässä, Hautakangas sanoo.

"Ehdottomasti jatkoille"

Hautakangas nähdään illan aikana myös lavalla. Hän jakaa gaalan etkoilla Vuoden musiikkivideo -palkinnon yhdessä musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen kanssa. Entä jännittääkö kunniatehtävä kokenutta esiintyjää?

- Minulla on siinä komea herrasmies, vahva sellainen vieressä - jos tulee pyörtyminen, hän varmasti ehtii nappaamaan ennen kuin kopsahtaa maahan asti. Saa kaatua hänen käsivarsilleen, Hautakangas vitsailee.

Pieni jännitys kuuluu Hautakankaasta asiaan. Hän aikoo kuitenkin noudattaa hyväksi havaittua jännityksen lieventäjää.

- Veikkaan, että yksi rauhoittava valkoviinilasillinen voi tehdä ihan hyvää, Hautakangas sanoo.

Kun viralliset osuudet on juhlittu, aikoo Hautakangas jatkaa iltaa tappiin asti.

- Menen ehdottomasti jatkoille, kotiin mennään heti snägärin jälkeen - ajasta ei tietoa, se voi olla aamullakin. Odotan ratkiriemukasta, hauskaa iltaa; sellaista, että ensi viikolla tietää, että ollaan oltu juhlimassa ja viettämässä gaaloja.

Emma Gaala 2015, MTV3, KLO 20.05

Seuraava artikkeli: Noora Hautakangas yllättyi pornokauppakohusta: "En aio varoa sanojani"

Kilpailut

Uusimmat