IL: Tulevat missifinalistit kohun vuoksi tyylikouluun: ”Rimaa pitää nostaa rajusti”

17.03.2015 07:15 - Eeva Rajala

Tänään tiistaina selviää Miss Suomi -kilpailun kymmenen finalistia. Miss Suomi Bea Toivosen kisapuvut Miss Universum -kisoissa saivat kovaa kritiikkiä, ja Iltalehden mukaan tulevat finalistit pääsevätkin kohun vuoksi tyylikouluun.

Muun muassa Miss Suomi -kisoja aikoinaan järjestänyt Marjo Sjöroos kritisoi Bea Toivosen kisavaatteita epämuodikkaiksi. Toivonen ei sijoittunut 15 kauneimman missin joukkoon tammikuisissa Miss Universum -kisoissa. Sjöroos kertoo Iltalehden printtiversiossa, että tulevan Miss Suomen pitää osata itse pukea itsensä, mutta apuun tarvitaan huippuammattilaista, sillä misseillä ei saa olla liian paljon sananvaltaa.

Stylisti-meikkaaja Riku Campon mukaan väärä puvusto ja treenaamaton kroppa olivat Toivosen tippumisen syynä, ja myös hän toivoo lisää apuja tulevalle Miss Suomelle.

- Miss Suomelle pitää palkata kuukaudeksi täysipäiväinen ammattistylisti, joka auttaa kisapuvuston haalimisessa Miss Universum -kilpailuun. Rimaa pitää nostaa rajusti, Campo kertoo lehdessä.

Miss Suomi -järjestäjä Sunneva Kantolan mukaan kisapuvustosta saatu palaute on otettu opiksi, ja misseille on tulossa tyylikoulutusta yksi päivä.

- Luulen, että tytöt kiinnittävät nyt itsekin huomiota tyyliin ja ottavat vinkkejä vastaan paremmin, Kantola kertoo Iltalehdelle.

Miss Suomi 2015 -finalistit julkaistaan tänään iltapäivällä. Uusi Miss Suomi valitaan 12. huhtikuuta.

Lue myös: Lola Wallinkoski: Fiksut kaunottaret kiertävät Miss Suomi -kilpailun kaukaa

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat