Tosielämän Alex Vause tuli julkisuuteen: Orange Is The New Black -tähden oikea esikuva yllättää

07.05.2015 08:15 - Karoliina Kotala

Netflixin supersuosittu sarja Orange Is The New Black on tehnyt suurelle yleisölle tutuksi paitsi sarjan näyttelijät, niin myös sarjan hahmot. Nyt yksi sarjan päätähden tosielämän esikuvista on astunut julkisuuteen.

Vanki Piper Chapmanin ja tämän vankitovereiden koettelemuksista naisvankilassa kertova Netflix-sarja Orange Is The New Black on osoittautunut melkoisesti menestykseksi. Tosielämään perustuva sarja perustuu vuonna 2010 julkaistuun muistelmateokseen, joka käsittelee 45-vuotiaan Piper Kermanin kokemuksia viettämästään vuodesta naisvankilassa. Yhtenä sarjan päähahmoista nähdään Alex Vause, jota esittää Laura Prepon, mutta nyt hahmon takaa on paljastunut lisää tietoa.

51-vuotias ex-vanki Cleary Wolter on astunut julkisuuteen naisena, johon Alex Vausen hahmo perustuu. Nainen on myös kirjoittanut teoksen Out Of Orange, joka käsittelee suosikkisarjaa ja Wolterin omia kokemuksia.

- En olisi ikinä uskonut olevani 70's Show -sarjan Donna. Kun katson Orange Is The New Black -sarjaa, katson sitä kuin muutkin katsojat. En ajattele "tuo on minun elämääni". Silmälasit paljastivat heti ketä Alex esitti, nainen kuvailee.

Wolterin omissa muistelmissa keskitytään enemmän siihen, kuinka hän tutustutti Piperin huumeiden salakuljetuksen maailmaan. Sen sijaan vankila-aikoihin keskitytään vähemmän.

Alla kuva "tosielämän Alexista" eli Wolterista.

Alla sarjan Alex.

Katso myös naisen haastattelu kokonaisuudessaan alta.

Lue myös: Miltä suositun Orange Is the New Black -sarjan tähdet näyttävät siviilissä - katso yllättävät kuvat

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat