Fitness-malli Janni Hussi Me Naisille kovasta treenitahdistaan: "Olin aina nälkäinen ja väsynyt"

16.07.2015 18:45 - Rea Tallgren

Fitness-kisat saivat Janni Hussin palamaan loppuun. Nuori nainen kertoo asiasta Me Naisille.

Fitness-malli Janni Hussi on aina harrastanut liikuntaa eri muodoissaan. Päälajeina kauniilla vaaleaveriköllä ovat jalkapallo ja fitness.

"Jalkapalloa ehdin potkia 13 vuotta, mutta lukion abivuonna jalkapallo jäi, ja fitness vei minut mukanaan. Fitness on ollut mukana elämässäni vuodesta 2009 lähtien, ja keväällä 2013 kilpailin Fitness Classicissa Fitness-sarjassa sijoittuen kolmanneksi", Hussi kertoo liikuntataustastaan kotisivuillaan.

Jossakin vaiheessa treenaaminen meni kuitenkin liian pitkälle. Hussi treenasi jalkapalloa monta kertaa viikossa, sekä juoksi päälle kymmeniä kilometrejä viikottain.

- Päivät treenasin ja yöt valvoin, koska olin koko ajan kammottava nälkäinen. Elämäni pyöri treenien ja ruokavalion ympärillä, hän kertoo Me Naisille.

Hussi jatkoi kilpailemista, mutta lopulta jatkuva dieeteillä oleminen ja treenaaminen olivat liikaa hänen keholleen. Hän havahtui väsymykseen. Hussi kertoo olleensa täysin poikki ja ymmärtäneensä palaneensa loppuun.

- Olin elänyt vuosikausia itsekeskeisessä fitnesskuplassa, joka lopulta puhkesi. Olin perustanut identiteettini sille, miten fit olen. En halunnut elää sellaista elämää, hän summaa.


Lue myös: Treeni-inspiraatiota Instagramista - 10 timmiä suomalaisnaista, jota seurata

Lähteet: Me Naiset ja Jannihussi.com

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat