Tygan ex-mallityttöystävä räjäyttää netin pepullaan - suurimmat hittikuvat kuitenkin yllättävät

12.08.2015 17:45 - Senni Loikala

Mallikaunotar Black Chyna haastaa muhkealla takamuksellaan Hollywoodin kuuluisimmat peppukuningattaret. Siitä huolimatta ihmisiä kiinnostaa sosiaalisessa mediassa myös naisen toinen puoli.

Black Chyna, 27, on yhdysvaltalainen malli, joka tunnetaan erityisesti rap-artisti Tygan, 25, entisenä naisena. Heillä on myös yhteinen lapsi, King Cairo, joka on nyt kaksivuotias.

Tygan huhuttiin pitkään seurustelevan vastikään täysi-ikäiseksi tulleen tositelevisiotähti Kylie Jennerin kanssa ja aiemmin tänä vuonna pariskunta kertoi vihdoin seurustelevansa. Räppäri julkaisi tiistaina Instagram-tilillään alla olevan kuvan rakkaastaan, ja toivotti sen yhteydessä hyvää syntymäpäivää "huumavimmalle tytölle ikinä". 


Hollywood Life -sivuston mukaan Chyna olisi ollut erittäin loukkaantunut siitä, että Tygan perhe tahtoo miehen styylaavan nuoren Jennerin kanssa ennemmin kuin hänen kanssaan. 

Chyna pitää huolen, ettei hän jää unholaan, vaikka suhde räppärikuuluisuuden kanssa tuli tiensä päähän. Siinä häntä auttavat upeat muodot, joita nainen esittelee Instagram-kuvissaan kerta toisensa jälkeen.

Erityisesti Chynan peppu kerää tykkäyksiä ja perä haastaa muhkeudellaan esimerkiksi televisiotähti Kim Kardashianin ja malli Amber Rosen kuuluisat takamukset. Chynan kuumat poseeraukset keräävät kuvapalvelussa kymmeniä, jopa satojatuhansia tykkäyksiä. Kokosimme niistä teille näytteitä alle.


Kuumien otosten lisäksi Chyna jakaa kuvia myös lapsestaan. Näyttää siltä, että kansaa kiinnostaa peppukuvia vieläkin enemmän naisen äidillinen puoli. Alla olevat kaksi kuvaa ovat nimittäin saaneet huomattavasti enemmän tykkäyksiä, kuin yksikään yllä olevasta otoksesta.


Rakastetaan mekin lapsiamme, ja perheitämme!


Lue myös: Kylie Jenner ihastui Minna Parikan kenkiin, katso

Kilpailut

Uusimmat