Paljastus Sinkkuelämää-sarjan kulisseista: "Sarah Jessica Parker halusi pois kaikin keinoin"

26.08.2015 15:15 - Eeva Rajala

Sarah Jessica Parker tarjoutui jopa tekemään elokuvia ilmaiseksi, jotta pääsisi pois Sinkkuelämää-sarjan sopimuksestaan.

50-vuotias näyttelijä Sarah Jessica Parker saa kiittää Sinkkuelämää-sarjaa suosiostaan. Monien mielestä sarja ei olisi mitään, jos Parker ei olisi esittänyt Carrie Bradshaw'ta. Nyt on kuitenkin paljastunut, että Parker ei olisi halunnut jäädä tekemään sarjaa.

Näyttelijäkollega Seth Rudetsky, joka näyttelijä Parkerin ja tämän aviomiehen Matthew Broderickin kanssa taannoisessa näytelmässä, on paljastanut Parkerin olleen haluton sitoutumaan vain yhteen projektiin pitkäksi aikaa.

Tarjoutui tekemään ilmaiseksi töitä

"Hän oli haluton tekemään pilottijaksoa, sillä hän ei oikeastaan halunnut tehdä tv-sarjaa. Hän kuitenkin rakasti käsikirjoitusta, joten kuvasi pilotin ja unohti asian. Kuukausia myöhemmin selvisi, että sarja tehdään ja hän halusi täydellisesti pois siitä. Tarkoitan, että tyystin pois", Rudetsky kirjoittaa Playbill-sivuston kolumnissaan.

Parker ei Rudetskyn mukaan halunnut sitoutua vain yhteen suureen työhön, sillä rakasti liikkumista projektista toiseen ja olla kuin matkustaja.

"Hän yritti erilaisin keinoin päästä pois. Hän muun muassa sanoi HBO:lle, että hän tekisi kolme muuta projektia vaikka ilmaiseksi, jos hän pääsisi pois tehdystä sopimuksesta", mies jatkaa.

Uusi Sinkkuelämää-elokuva tulossa?

Kun sarja lopulta nousi suursuosioon ja sarjan jatkoksi tehtiin vielä kaksi menestynyttä elokuvaa, ei Parker ole kuitenkaan katunut sitä, ettei päässyt irti sopimuksestaan.

"Hänet vakuutettiin siitä, että sopimusta pitää kunnioittaa, eikä hän kadu asiaa. Hän rakastaa sitä, että on Carrie Bradshaw", Rudetsky selventää.

Samalla mies vihjaa kolmannesta Sinkkuelämää-elokuvasta, josta on huhuttu aiemminkin. Parker oli ainakin vihjannut hänelle projektista, missä kaikki neljä naista nähdään jälleen yhdessä.


Lue myös: Muistatko vielä? Tv-sarjojen ikonisimmat hiusmallit listattiin

Lähde: Playbill

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat