X-Factor -tuomari kypsyi painonsa arvosteluun - puhui avoimesti hoikkuudestaan

03.09.2015 21:30 - Pauliina Jokinen

Laulaja Cheryl Fernandez-Versini on laihdutunut huomattavasti viimeisten kuukausien aikana.

Laulaja Cheryl Fernandez-Versinin painon putoaminen on saanut myös pahat kielet liikkeelle. Erityisesti brittilehdet ovat kirjoittaneet Fernandez-Versinin hoikkuudesta ja epäilleet naisen sairastuneen.

Äärimmäisen hoikassa kunnossa oleva Fernandez-Versini on kiistänyt sairastavansa anoreksiaa tai muutakaan vakavaa tautia. Omien sanojensa mukaan hän voi hyvin.

Mielipahaa spekulaatioista

Painoon liittyvät kirjitukset ovat kuitenkin pahoittaneet Fernandez-Versinin mielen. Britannian X-Factor-tuomarinakin toimiva Fernandez-Versini on esittänyt, että hänen painostaan kirjoittamisen estämiseksi pitäisi olla laki.

-Kehon häpäisemisen pitää loppua. Se on kamalaa. Asialle pitää tehdä jotain, vaikka se tehtäsiin lain avulla, Fernandez-Versini totesi Daily Mailin mukaan.

Suru karisti kilot

Laulajattaren mukaan hänen painonsa putoaminen johtuu surusta. Fernandez-Versinin aviomiehen isä menehtyi hiljattain. Lisäksi Fernandez-Versini on tehnyt ahkerasti töitä ja jättänyt urheilun sikseen.

-Kun treenaan näytän erilaiselta kuin silloin, kun en treenaa, Fernandez-Versini kertoi.

Painosta puhuminen on Fernandez-Versinin mukaan arka asia. Nainen on kertonut kärsineensä henkisestä romahduksesta vuonna 2011. Tuolloin hän ei tiennyt, mitä syödä tai juoda.

-Jokainen nainen käsittelee stressiä eri tavoin, laulaja kertoi tuolloin. 


Lue myös: Britannian X-Factor-kilpailija kieltäytyi muodonmuutoksesta: Liian seksikästä!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat