Maailman parhaiten palkatut huippumallit listattiin - yksi kaunotar selvästi ylitse muiden

18.09.2015 07:45 - Eeva Rajala

Brasilialaiskaunotar saa nautiskella aivan rauhassa Forbes-lehden listan kärkipaikasta, sillä muut tulevat kaukana takana.

Gisele Bundchen on jälleen listattu maailman parhaiten tienaavaksi huippumalliksi. Tämä on yhdeksäs perättäinen vuosi, kun Bundchen vie tittelin.

Forbes-lehden listauksen mukaan brasilialainen Bundchen tienasi viime vuoden kesäkuun ja tämän vuoden kesäkuun välisenä aikana noin 44 miljoonaa dollaria eli yli 38 miljoonaa euroa. 35-vuotias kaunotar ilmoitti aiemmin tänä vuonna jättävänsä muotinäytökset.

Malli ja näyttelijä Cara Delevingne on listalla toisena yhdessä Victoria's Secret -malli Adriana Liman kanssa, mutta kaksikko on kaukana Bundchenin tienesteistä. Delevingne ja Lima tienasivat viimeisen vuoden aikana 9 miljoonaa dollaria eli vajaat 8 miljoonaa euroa.

 

Toinen Victoria's Angel -malli Doutzen Kroes on neljäntenä ja venäläismalli Natalia Vodianova viidentenä. Kendall Jenner on saapunut uutena ja nuorimpana mallien tienestilistalle. 19-vuotiaalle Jennerille tienestejä kertyi noin 4 miljoonaa dollaria eli noin 3,5 miljoonaa euroa. Tuolla tienestimäärällä tuli sija 16.

Lue myös: Huippumallit jakoivat vinkkinsä hoikkana pysymiseen - parsaa, avokadoa, ylämäkijuoksuja...

Lähde: Forbes

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat