Kuva: Fotolia

Koiran uskomaton retki - vaelsi yli 300km löytääkseen pelastajansa

29.11.2015 20:15 - Mika Parikka

Ihmiset ovat ymmällään koirasta, joka vaelsi yli 300 kilometriä löytääkseen ihmisen, joka pelasti sen hengen. Jälleennäkeminen tuli pelastajalle shokkina.

Venäläinen katukoira Shavi joutui auton yliajamaksi. Ilkeä kuski ei jäänyt auttamaan koiraa, vaan jätti sen oman onnensa nojaan. Shavin onneksi kaksi muuta ohikulkijaa päätti viedä koiraraukan eläinlääkärille. Kaksikko laittoi internettiin ilmoituksen, että koira tarvitsisi huoltajaa.

Ainoa joka ilmaantui paikalle oli 26-vuotias Nina Baranovskaya. Nainen päätti ottaa Shavin hoteisiinsa, ja katsoa, että koira tulee kuntoon. Kaksi katkennutta jalkaa vaati huolenpitoa ja paljon rakkautta. Baranovskayalla oli jo entuudestaan lemmikkejä ja pieni lapsi, mutta hän päätti katsoa Shavin perään.

Uusi koti ei miellyttänyt

Nina ei kuitenkaan pystynyt pitämään koiraa pysyvästi, sillä hänellä oli aivan liian pieni asunto. Hän löysi koiralle uuden rakastavan kodin noin 300 kilometrin päästä. Nina sai jo muutaman päivän päästä ikäviä uutisia, sillä Shavi oli karannut. Koiraa ei näkynyt missään. 

Kun koiraa ei näkynyt, Nina alkoi olla huolissaan. Aikaa kului, kunnes yhtäkkiä kadulla kävellessään hän kuitenkin tunsi jonkun olevan jaloissaan. Yllätys oli uskomaton, kun hän näki yhtäkkiä Shavin jaloissaan. Koira oli vaeltanut yli 300:n kilometrin matkan löytääkseen pelastajansa. 

Asiantuntijoiden mukaan Shavin matka on kestänyt yli viikon. Enää Ninan ja Shavin tiet eivät eronneet, vaan nainen alkoi etsimään suurempaa asuntoa, jotta koko konkkaronkka mahtuu saman katon alle. Koira todellakin on ihmisen paras ystävä. 

Kuvan Shivasta voit katsoa täältä


Lue myös: Miksi koira kallistelee päätään puolelta toiselle? Tiede selvitti

Lähde: Metro.co.uk


Kilpailut

Uusimmat