Kuva: AOP

Prinssi Harry ja Pippa Middleton jälleen "suhdehuhun" keskellä

11.12.2015 09:45 - Eeva Rajala

Huhuja kaksikon romanssista on kuultu jo vuodesta 2011 asti. Mitään ei taida kuitenkaan olla meneillään.

Prinssi Harryn, 31, ja Pippa Middletonin, 32, suhdehuhut käynnistyivät, kun prinssi William meni naimisiin Cambridgen herttuattareksi nimetyn Kate Middletonin kanssa vuonna 2011. Tuolloin julkaistiin kuvia, missä prinssi Harry ja Pippa Middleton näyttivät olevan kahdestaan Buckinghamin palatsin parvekkeella, vaikka tosiasiassa parvekkeella oli samaan aikaan koko kuninkaallinen perhe.

(kuva: AOP)

OK!-lehti osaa kertoa kuitenkin, miten kaksikko on tapaillut salaa vuodesta 2011 lähtien. Tosin lehden lähteet eivät yleensä ole kovinkaan luotettavia. Lehden sisäpiiriläinen väittää, että kaksikko on täysin rakastunut toisiinsa. Lehti jopa kertoo, että Kate Middleton olisi nähnyt kaksikon suutelevan kylpyhuoneessa. Samalla väitetään, että prinssi William olisi törmännyt kaksikkoon epäilyttävässä tilanteessa prinssi Harryn kotona.

Muun muassa Daily Mail -lehti vitsailee OK!-lehden "paljastuksille" kirjoittaen, että prinssi Harry ja Pippa Middleton tapailevat niin salaa, että vain prinssi William ja OK!-lehti tietävät asiasta.

Middleton seurusteli sijoittaja Nico Jacksonin kanssa kolmen vuoden ajan, kunnes erosi hänestä lokakuussa. Prinssi Harry on tapaillut muun muassa brittimalli Cressida Bonasia.


Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat