Kuva: Splash

35 vuotta täyttänyt Christina Aguilera julkaisi seksikkään kuvan - tyrmäävämpi kuin aikoihin!

20.12.2015 21:15 - Rea Tallgren

Jotkut naiset paranevat iän myötä. Kurvikas Christina Aguilera on monen mielestä yksi heistä. 

Christina Aguilera on luonut pitkän ja kunnioitettavan uran. Nainen on aloittanut viihdealalla jo lapsena esiintyessään Justin Bieberin ja Britney Spearsin kanssa The Mickey Mouse Club -ohjelmassa. Sittemmin uralle on mahtunut niin upeita balladeja, kuten kappaleet Beautiful ja Voice Within kuin myös voimakkaita ja nopeita kappaleita kuten Fighter ja Can't Hold Us Down. 
Viime vuosina Aguilera on keskittynyt tuomaroimaan The Voice -ohjelmaa Amerikassa ja kasvattamaan kahta lastaan. Vuoden 2016 alkupuolella hän aikoo julkaista kahdeksannen studioalbuminsa ja myös espanjankielisen levyn. 
35 vuoteen on siis Aguileran elämässä mahtunut paljon, ja paljon on vielä varmasti myös edessä. Nainen itse juhlisti syntymäpäiväänsä avomiehensä Matthew Ruttlerin kanssa. Hän julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseerasi tavaramerkiksi muodostuneet, platinanvaaleat hiuksensa kiharrettuna kauniisti ja kirkkaanpunaista huulia huulissaan. Päälleen Aguilera oli pukenut tiukan, tiimalasivartaloa korostavan mekon ja korkeavartiset, seksikkäät kengät. 
Nainen näytti tyrmäävältä, ja kiitti kuvatekstissä seuraajiaan onnitteluista. Kuva on kerännyt vuorokaudessa lähemmäs 76 000 tykkäystä. Katso kuva alta tai tästä


Kilpailut

Uusimmat