Kuva: AOP

Teri Niitti haukkui lastaan imettäneen naisen - nettikansa raivostui

01.01.2016 20:52 - Mikko Räsänen

Julkkisstylisti Teri Niitti sai niskaansa some-raivoa, kun hän haukkui vauvaansa imettäneen äidin julkisesti.

Eri tv-ohjelmista tuttu stylisti Teri Niitti näki hänen kanssaan samalla Finnairin lennolla olleen naisen imettävän vauvaa. Näky ärsytti Niittiä niin, että hän otti salakuvan äidistä ja julkaisi kuvan Instagramissa ihmetellen julkisesti, miksi imettävä nainen ei ole peittänyt vauvaa ja itseään huivilla imettäessään lastaan.

Kirjoitus sai monet lukijat tyrmistymään ja Niitti sai osakseen varsinaista some-raivoa. Alla osa vihaisista kommenteista:

"Peitätkö oman ruokasi huivilla kun syöt? Järki käteen, lapsihan vain ruokailee ja tässäkin kuvassa näkyy vain vauvan pää? Ja toiseksi, jos se niin kovin häiritsee, miksi ees katselet?"

"Vuoden aivopieru saapui tänä vuonna yllättävän aikaisin. Onnea Teri, tämä "kunnia" on vain sinun"

"Ilmeisesti sua ei imetetty lapsena, kun oot niin katkera. Häpeällistä, että nykyaikana kauneinta asiaa maailmassa käsketään tehdä piilossa."

"Mä ihmettelen et miten stylistiä, joka stailaa naisille hyvin paljastavia vaatteita, voi häiritä imettävän äidin paljas rinta?"

"Mut kuvan kuitenkin napsasit? Kysyitkö lupaa? Sun tässä pitäis hävetä eikä lastansa ruokkivan äidin."

"Ei ole mitään luonnolisempaa, kuin imetys. Jokaisen bussipysäkille mainoksissakin näkyy enemmän paljasta pintaa, kuin tässä."

"Oletpa todella ääliö. Voisitko itse peittää oman idiotismisi huivilla ja miettiä, mitä varten ne naisen rinnat on? Ne on juuri tuota varten ja tuossa et näe mitään liikaa, toisin kuin mediassa ja mainoksissa ym"

"Teri teki itestään todellisen pellen. Kuvassa ei näy mitään, jota tarvitsisi peittää! Ja vaikka näkyisikin tissi tai vaikka kaksi, niin mitä sitten? Joidenkin naisten asuvalinta paljastaa yhtä paljon tissejä kuin imetys, eikä kellään ole siihen nokan koputtamista tai oikeutta laittaa heidän kuvaansa nettiin. Jos Teriä joskus näen kaupungilla, otan kuvan, jaan sen facessa julkisena ja vaadin, että peittää tästedes naamansa huivilla."

"Jos häiritsee nii sulla on pää joka kääntyy toiseen suuntaan ja silmät jotka voi laittaa kiinni! Ja jos vielä pikkunen sattuu pitämään imemis ääntä tai jokeltelua nii lentoemänniltä varmasti ois hellinny sulle kuulokkeet, kun oisit ilmaisut asian kuinka hirveetä sulla on. Oisit voinu myös kysyä paikanvaihtoa, kun noin hirveesti häiritsee? Ainut kenellä täs tilanteessa oli ongelma oot sinä ite! Ei kannata vetää niit herneitä liian syvälle nenukkiin vaikka tissin näitkin! Propsit kuvan naiselle kun rohkeesti imettää sunlaisista idiooteista huolimatta"

"Tämä oli viimeinen niitti @teriniitti. Itsekeskeisyydelläsi ja kaksinaismoralismillasi ei näköjään ole mitään rajaa."

"Käsittämätöntä moukkamaisuutta @teriniitti ja räikeää äidin yksityisyyden loukkaamista!"

LUE MYÖS: Teri Niitin imetyskohu paisuu - nyt vastaa Finnair

Kilpailut

Uusimmat