Kuva: AOP

Teri Niitin imetyskohu paisuu - nyt vastaa Finnair

01.01.2016 22:31 - Mikko Räsänen

Teri Niitin ympärillä on valtava someraivo hänen julkaistuaan Finnairin lennolla ottamansa salakuvan imettävästä äidistä.

Voice kertoi tänään ensimmäisenä mediana Teri Niitin nostattamasta raivoreaktiosta sosiaalisessa mediassa. Niitti oli New Yorkin lennolla ärsyyntynyt siitä, että samassa koneessa ollut pienen vauvan äiti imetti lastaan eikä peittänyt itseään huivilla. Niitti otti naisesta kuvan ja julkaisi sen Instagramissa paheksuvan tekstin saattelemana. Katso kuva täältä

Niitti on kuvan julkaisun jälkeen saanut raivokkaita viestejä niin Instagramissa kuin Facebookissa. Monet ovat kääntyneet myös Finnairin puoleen ja ihmettelevät, mitä mieltä lentoyhtiö on siitä, että Finnairillekin töitä tehnyt Niitti salakuvaa lennoilla muita matkustajia ja julkaisee kuvia sosiaalisessa mediassa.

Finnair on nyt Facebook-sivuillaan julkaissut kantansa asiaan:

"Imettäminen Finnairin lennoilla on täysin ok, samoin kuin pulloruokintakin. Se, mikä tekee matkustavat äidit, vauvat ja perheet tyytyväisiksi, on meillekin parasta. Kuvaamista lennoilla on mahdotonta kontrolloida ja kuvan julkaiseminen ja siihen luvan kysyminen on täysin kuvaajan oman harkinnan varassa. Toivomme, että matkustajamme ottavat kanssamatkustajat huomioon ja käyttävät hienotunteisuutta niin lennoillamme kuin missä muussa liikennevälineessä matkustettaessa."

Kilpailut

Uusimmat