Kuva: Instagram

Äidit hukuttavat Teri Niitin imetyskuviin

02.01.2016 01:11 - Mikko Räsänen

Stylisti Teri Niitin portfoliota Instagramista etsivä saattaa yllättyä, kun törmää pelkkiin imetyskuviin.

Teri Niitti aiheutti lauantaina valtavan kohun imetysvihamielisyydellään. Niitti oli ottanut Finnairin lennolla salakuvan imettävästä naisesta ja jakoi kuvan sosiaalisessa mediassa kauhistellen sitä, miksi nainen ei ollut peittänyt itseään ja lastaan huivilla imettämisen ajaksi. Katso päivitys täältä

Sen jälkeen alkoi tapahtua. Aluksi Finnair otti asiaan kantaa (lue täältä), ja pian myös monet julkkisnaiset julkaisivat vihaisia vastineitaan Niitille (lue täältä). Ehkä yllättävimmän vastineen Niitille antoivat kuitenkin tavalliset perheenäidit. Äidit nimittäin keksivät, että Niitillä on tapana julkaista töihinsä liittyviä kuvia Instagramissa hashtagilla #teriniittistyling. Tuo on mahdollistanut sen, että etsimällä vain noin merkittyjä kuvia, on nopeasti saanut yleissilmäyksen Niitin viime aikoinen portfoliosta eli työnäyttteistä.

Tavalliset perheenäidit keksivät kohun myötä alkaa julkaista Instagramissa imetyskyviä ja liittää niihin #teriniittistyling-hashtag. Lopputulos on se, että jos nyt menee Instagramiin ja yrittää tuolla hakusanalla löytää Niitin työnäytteitä, saakin vain valtavan kokoelman imetyskuvia.

Testaa itse, mitä kuvia Instagram antaa tuolla hakusanalla klikkaamalla tästä.

Kilpailut

Uusimmat