Kuva: Senja Rapila

Kalle Palander korvasi Tanja Poutiaisen Supertähdissä: ”Olen viimeinen, joka pyydettiin mukaan”

08.01.2016 11:15 - Pauliina Jokinen

Keväällä televisiossa nähdään Teemu Selänteen luotsaama Supertähdet-ohjelma.

Kuukauden päästä viisi kovaa ex-urheilijaa nousevat lentokoneeseen ja suuntaavat Kaliforniaan Teemu Selänteen tilalle kuvaamaan Supertähdet-ohjelmaa. Mukana nähdään jo uransa lopettaneet entiset ralliautoilija Marcus Grönholm, tennispelaaja Jarkko Nieminen, taitoluistelija Kiira Korpi, Formulakuski Mika Häkkinen ja alppihiihtäjä Kalle Palander.

Mukana piti olla myös alppihiihtäjä Tanja Poutiainen, mutta raskausuutisen myötä Poutiainen vetäytyi ohjelmasta jo ennen kuvausten alkua. Pikaisella aikataululla mukaan pyydettiin Kalle Palander.

- Täytyy myöntää, että olen viimeinen, joka on pyydetty mukaan. Taisin korvata yhden naisurheilijan. Minulle ohjelma tuli todella nopealla aikataululla, enkä ollut aluksi edes varma, saanko paikkaa, Palander kertoo.

Palander ei miettinyt kauaa, kun kutsu ohjelmaan kävi.

- Minun ei tarvinnut kauhean kauaa miettiä, kun kysyttiin, lähdenkö mukaan. On aina mielenkiintoista ja erilaista, kun urheilijat juttelevat keskenään. Silloin mennään aina syvemmälle ja on erilainen kunnioitus toista kohtaan, Palander kuvailee.

- Nimilista on kova ja on hienoa päästä kuulemaan juttuja lajien takaa, mies toteaa.

”Kiira näkee minkälaisia runkkuja me olemme”

Poutiaisen raskausuutisen ja poisjäämisen takia ohjelmassa nähdään nyt vain yksi nainen, entinen taitoluistelija Kiira Korpi.

- Olisi ollut hienoa, jos mukana olisi ollut enemmän naisurheilijoita. Olisi ollut hienoa saada Tanja mukaan Kaliforniaan mutta kahta alppihiihtäjää ei kuitenkaan olisi voinut laittaa ohjelmaan yhtä aikaa, Palander miettii.

Vaikka Palander olisi toivonut ohjelmaan enemmän naisenergiaa, uskoo hän Korven pärjäävän äijäjoukossa hyvin.

- Emme todellakaan kohtele häntä silkkihansikkain. Kiira on kova mimmi tai näin olen ainakin käsittänyt. Vaikka kyllä hän on kovaan porukkana lähtenyt ja on varmasti välillä helisemässä. Muutamassa päivässä Kiira oppii ymmärtämään, minkälaisia runkkuja me muut ollaan, Palander nauraa.


Kue myös: Riina Palander Me Naisille: Osa kodista kuuluu vain aikuisille - lapset sisään koputtamalla

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat