Kuva: Senja Rapila

Teemu Selänne uudesta aluevaltauksestaan: "Valmius on, että homma jatkuu"

08.01.2016 12:45 - Pauliina Jokinen

Jääkiekkoilija Teemu Selänne haaveilee jo toisesta Supertähdet-ohjelman kaudesta, vaikka ensimmäistäkään ei ole vielä kuvattu.

Jääkiekkoilija Teemu Selänne lopetti uransa pelikentillä vuonna 2014. Sen jälkeen mies on käyttänyt aikansa muiden eläkeläisten tapaan oman mielensä mukaan. Seuraavaksi 45-vuotias seniori luotsaa viittä superurheilijaa tilallaan Kaliforniassa, missä kuvataan helmikuussa Supertähdet-ohjelmaa.

Mukana ohjelmassa nähdään muita jo uransa lopettaneita urheilijoita: ralliautoilija Marcus Grönholm, tennispelaaja Jarkko Nieminen, taitoluistelija Kiira Korpi, Formulakuski Mika Häkkinen ja alppihiihtäjä Kalle Palander.

Supertähdet-ohjelman kuvaukset alkavat Kaliforniassa helmikuussa ja kestävät reilun viikon verran. Selänteen mukaan ennen kuvauksia on jäljellä vielä ”pientä säätöä”, mutta suurimmat esteet on jo selvitetty.

- Vaikeinta oli saada aikataulu, joka sopii kaikille, Selänne kertoo.

Mies valitsi itse urheilijat mukaan ohjelmaan ja on iloinen, että sai nimekkään ja ansioituneen joukon mukaan.

- Kaikki ovat sellaisia, joita arvostan suuresti ja on hienoa, että kaikki lähtivät mukaan, Selänne kiittelee.

Mukaan olisi mahtunut vielä muutama urheilija lisää, mutta lopulta Selänne ja tuotantotiimi päättivät pitää joukkion kuudessa hengessä.

- Tulee vähän tiiviimpi tunnelma ja kaikki pääsevät aukaisemaan omaa juttuaan vähän enemmän, Selänne iloitsee.

Selänne väläyttä mahdollisuutta myös toiselle kaudelle.

- Olisi mahtava nähdä enemmän ystäviä ja urheilijoita mukana. Valmius on, että homma jatkuu, mies paljastaa.

Kuukausi aikaa valmistautua

Selänne suuntaa viikonloppuna kohti kotia tiukan MM-rutistuksen jälkeen valmistelemaan kuvausten alkua.

- Tässä on onneksi kuukausi aikaa, ennen kuin kuvaukset alkavat, mutta kieltämättä viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet aikamoista lentoa, Selänne viittaa nuorten jääkiekkoilijoiden MM-kisoihin.

Selänne julkaisi kisojen ratkeamisen jälkeen kuvan, jossa hän siivosi peliareenana ollutta Hartwall Arenaa. Mies kertookin, ettei kisoja juhlittu kovinkaan railakkaasti.

- Ei minun roolissa niin suurta karkelointia. Uskon, että pelaajat juhlivat enemmän kuin minä. Vedin aika iisisti, vaikka elinkin tunteella mukana. Oli hieno kokemus olla kentän toisella puolella, vähän fanina ja kisojen suojelijana, Selänne kertoo.


Lue myös: Kalle Palander korvasi Tanja Poutiaisen Supertähdissä: ”Olen viimeinen, joka pyydettiin mukaan”

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat