Kuva: AOP

IL: Silikonitytöt Miss Suomi -kilpailuun

09.02.2016 12:15 - Pauliina Jokinen

Silikonirinnat eivät ole enää kiellettyjä Miss Suomi -kilpailussa.

Miss Suomi kilpailussa saatetaan nähdä mukana nuoria naisia, jotka ovat parannelleet rintavarustustaan kirurgin leikkauspöydällä. Missikeisarinna Sunneva Kantola kertoi Iltalehden haastattelussa, etteivät kauneusleikkaukset ole yksiselitteisesti kiellettyjä.

- Ei. Kaikki tilanteet katsotaan tapauskohtaisesti. Luonnollisuutta arvostetaan, joten mitkään överijutut eivät millään muotoa toimi, Kantola kertoo Iltalehdelle.

Missiorganisaation arvioivan jokaisen tapauksen erikseen ja Kantolan mukaan sosiaaliset taidot ovat kilpailun alkuvaiheessa tärkeämpi kriteeri kuin ulkonäkö.

Myös säännöissä on otettu kantaa kauneusleikkauksiin: "Kaikkiin kauneusleikkauksiin tai niihin verrattaviin toimenpiteisiin suhtaudutaan erittäin varauksellisesti ja käsitellään tapauskohtaisesti."

Kantola muistuttaa, että tulevan missin persoonallisuus on lopulta kaiken a ja o.

- Kaikki siellä ovat kauniita. Luonne ja se, miten saat persoonaa esiin, ovat ne, mitkä muistetaan, Kantola kuvailee Iltalehdessä.

PÄIVITYS: Eino Makunen on kertonut MTV:lle, että Kantolan puheista huolimatta silikoneja ei tulla sallimaan Miss Suomi -kilpailussaa. Lue asiasta lisää täältä.

Lue myös: Seksileluja ja vessapaperia - Oscar-gaalan lahjakassien arvo (ja sisältö) on järjetön

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat