Kuva: AOP

UMK-finalisti Cristal Snow sai meediolta ennustuksen: "Iso eurooppalainen estradi odottaa"

15.02.2016 18:45 - Senni Loikala

Meedio on luetellut Cristal Snowlle etukäteen kaikki hänen elämänsä tärkeät tapahtumat. Yksi niistä on vielä toteutumatta, nimittäin pääsy Suomen viisuedustajaksi.

Artisti Cristal Snow, 40, lauloi Love Is Blind -kappaleella lauantaina tiensä Uuden Musiikin Kilpailun finaaliin, kun hän oli yksi kolmesta toisen karsinnan jatkoon päässeistä.

Radio Novan iltapäiväjuontajat Anssi Honkanen ja Niina Backman tavoittivat miehen puhelimitse viime viikolla. He tiesivät, että Snow on käyttänyt meedion palveluja. Artisti kertoo käyneensä meediolla kahdesti.

- Sain kerran syntymäpäivälahjaksi ystävältäni käynnin meediolla ja se oli sellainen kokemus, mistä meinasi lähteä taju. Hän on luetellut kaikki asiat, mitä minulle on tapahtunut tähän päivään mennessä, Snow paljastaa.

"Sinun pitää laulaa"

Snow pyysi ennustajan näkemystä siitä, pitäisikö hänen suunnata näyttelijäksi vai muusikoksi.

- Hän pyysi minua miettimään kysymystä päässäni. Sitten hän käänteli kortteja ja tunnusteli hetken. Pian hän sanoi ilman epäilystä, että sinun pitää laulaa. Kukaan ei tiennyt, että olin harkinnut muusikon uraa.

- Meedio kertoi, että tieni muusikoksi tulee olemaan kivinen. Mutta asiat tulevat tapahtumaan nopeasti, kun pääsen siihen pisteeseen. Ja niinhän siinä kävi!

Cristale Snow osallistui Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan vuonna 2014. (kuva: AOP)

"Iso eurooppalainen estradi odottaa sinua"

Koska Cristal Snow pääsee Uuden Musiikin Kilpailun finaaliin, on hänellä mahdollisuus päästä edustamaan Suomea Eurovision 2016 -laulukilpailuun Tukholmaan 10. toukokuuta. Jos ennustajan sanat pitävät paikkansa, tullaan mies todella näkemään viisulavalla.

- Hän sanoi, että sinua tullaan houkuttelemaan monenlaisiin projekteihin, mutta sinun kannattaa pysyä englanninkielessä. Sitten hän sanoi, että iso eurooppalainen estradi odottaa sinua. Viisuihin pääseminen on ollut ultimaattinen haaveeni, ja meedion ennustus on jäänyt kummittelemaan minua; onhan kaikki muut ennustukset toteutuneet.

Katso alta Cristal Snown Love Is Blind -kappaleen musiikkivideo alta.

Kuuntele Novan iltapäivää arkisin kello 14-18.

Radio Nova, Kiss ja Voice.fi ovat osa Bauer Media Groupia.


Lue myös: Cristal Snow: Fanit yrittivät murtautua yöllä asuntoon

Kilpailut

Uusimmat