Kuva: Mikko Räsänen

Mysteeri paljastui: Uuden hittikanavan juontajat julkistettiin

26.02.2016 18:05 - Mikko Räsänen

Arvailu KISS-kanavan juontajista voidaan nyt lopettaa.

Ystävänpäivänä aloittanut uusi radiokanava KISS starttaa maanantaina 29.2. juonnetut ohjelmat. Tähän asti pelkkää musiikkia soittanut KISS tuo juontajat luomaan uutta rytmikkyyttä suomalaisten arkeen. Kanavan ääninä aloittavat The Voicen Herättäjistä sekä NRJ:ltä tuttu Jani ”Tuottaja” Jääskeläinen sekä The Voicen viikonloppuja juontanut Jenni Haapala.

- Olen todella innoissani ja hyvällä tavalla jännittynyt. Ihana päästä luomaan kokonaan uutta, Suomessa ennen kuulumatonta kanavaa. Ei tarvitse myöskään hypätä kenenkään saappaisiin vaan maaperä on puhdas kaikilta osin, niin tekijöille kuin kuuntelijoille, Haapala toteaa.

Tuottaja Jääskeläinen komppaa tulevaa juontopariaan.

- Mahtava päästä herättämään ihmiset tämän hetken parhaalla musiikilla ja fiiliksellä, Jääskeläinen iloitsee.

KISSin ohjelmajohtaja René Mäkinen on myös tyytyväinen.

- Löysimme KISSille juuri oikeanlaiset juontajat. Aikuiset, jotka suhtautuvat intohimoisesti niin elämään kuin oman urankin tekemiseen. Ja mikä tärkeintä, he eivät ota niitä kuitenkaan liian vakavasti. Olemme etuoikeutettuja, kun saimme tuoda Suomeen viimeisen, puuttuvan palan suomalaisten eurooppalaistumista. KISS on rytmikkyydellään ja sisällöllään saavuttanut Briteissä markkinajohtajan aseman nuorten aikuisten keskuudessa, Mäkinen kertoo.

Opi tuntemaan uudet juontajat lukemalla heidän intiimipaljastuksistaan alta:

Lue myös: Juontajan pahin kännimoka ei unohdu: Minä sammuin, penis ei

Lue myös: Juontajakaunotar muistelee ekaa kertaansa: "Sain jopa orgasmin!"

Kilpailut

Uusimmat