Kuva: AOP

Tunnistatko Orange Is the New Black -sarjan "Alex Vausen" hänen toisessa työssään?

02.03.2016 19:15 - Senni Loikala

Hittisarjasta tuttu näyttelijä Laura Prepon on tehnyt uuden aluevaltauksen kokopäiväisen työnsä ohella.

Netflixin Orange Is the New Black -sarjan Alex Vausen roolistaan tunnettu Laura Prepon, 35, on julkaissut ensimmäisen terveyskirjansa. Prepon teki The Stash Plan -kirjan ravitsemusterapeutti Elizabeth Troyn kanssa kokopäiväisen näyttelijäntyönsä ohella.

Prepon kertoo Forbesin haastattelussa, että intohimo ruoanlaittoon ja terveyteen on syttynyt jo varhain.

- Olen aina rakastanut ruokaa, koska äitini oli kokki. Niinpä olen aina tahtonut tehdä kaikkea ruoan kanssa, ja yhdistää erityisesti ruoan ja anatomian keskeiseksi osaksi hyvinvointia. Olen tutkinut ravitsemusta vuosia oman kehoni erilaisten ongelmien takia, Prepon kertoo.

- Isäni oli kirurgi, joten anatomia on aina kiehtonut minua. Opiskelin itse anatomiaa, koska minusta piti tulla lääkäri, mutta sitten löysin kutsumukseni, mikä oli itse asiassa näytteleminen, hän jatkaa.

Entä miten Prepon pystyi tekemään kirjan leipätyönsä ohella?

- Olen todella hyvä ajanhallinnassa. Tarkoitan sitä, etten silloin tapaa vähään aikaan ystäviäni, eikä minulla juurikaan ole sosiaalista elämää sellaisina ajanjaksoina; mutta tämä on sitä, mitä rakastan ja tämän kirjan kirjoittaminen kuului suuriin intohimoihini.

Alla kaksi kuvaa, jotka Prepon on postannut Facebookiin kirjaprojektinsa tiimoilta. Osaisitko yhdistää hittisarjan lesborakastajattaren terveyskirjansa kuvauksia varten ostoksia tekevään ja kokkaavaan kaunottareen?

Lue myös: Miltä suositun Orange Is the New Black -sarjan tähdet näyttävät siviilissä - katso yllättävät kuvat

Lähde: Forbes

Kilpailut

Uusimmat