Suomalaisjuontaja päätyi erikoisiin sinkkubileisiin: Majoitus kartanossa, ensitapaamiset side silmillä

03.03.2016 17:16 - Mikko Räsänen

KISS-kanavan Jenni Haapala haastettiin osallistumaan eeppiseen sinkkutapahtumaan.

KISSin juontaja Jenni Haapala on ollut sinkkuna jo pitkään. Ehkä siksi hänen ystävänsäkin ovat innostuneet parittamaan Jenniä. Tämä kävi ilmi, kun Jenniltä kysyttiin hulluinta asiaa, jonka hän on tehnyt rakkauden takia.

- En tiedä, onko seuraava tarina hulluinta, villeintä vai hölmöintä, vai kenties kaikkia niitä, mutta kyseessä on yksi elämäni parhaimmista viikonlopuista!

- Lähdin syksyllä ystäväni kutsumana entisöidylle kartanolle viettämään sinkkuviikonloppua, jonne kutsuttiin 10 toisilleen entuudestaan tuntematonta miestä ja naista. Ainoastaan siis sinkkuviikonlopun ja kartanon omistajat tunsivat bileisiin osallistuvat etukäteen.

- Naiset majoittuivat eri rakennuksessa miesten kanssa ja ennen kuin pääsimme kunnolla tutustumaan toisiimme, meille järjestettiin muun muassa speed datingia pienellä twistillä silmät sidottuina! Muutakin rentoa ohjelmaa sinkkubileisiin oli järjestetty ja alkusyksy ajankohtana vielä innoitti ihmisiä uimaan ja saunomaan. Söimme hyvin, tutustuimme toisiimme, nauroimme, tanssimme, vietimme aikaa yhdessä ja ennen kaikkea elimme hetkessä.

Ei liene kenellekään yllätys, että kartanomiljöön ja joukko sinkkuja johtaa siihen, että lempikin alkaa leiskua.

- Totta kai siellä pientä sutinaakin syntyi joidenkin välille, mutta tietääkseni yhtään pariskuntaa ei ole sinkkubileistä poikinut.

Silti Jenni muistelee kokemusta vain hyvällä.

- Tuon kaltaiset spontaanit reissut rakkauden etsimiseen ovat parhaimpia! Seuraavia sinkkubileitä odotellessa.

Jenni Haapala ja Jani Jääskeläinen KISSin aamussa klo 07-09. Liity KISSin Facebook-ryhmään täällä.

Lue myös: Jenni Haapala muistelee ekaa kertaansa: "Sain jopa orgasmin!" 

Lue myös: Jani Jääskeläisen pahin kännimoka ei unohdu: Minä sammuin, penis ei

Kilpailut

Uusimmat