Kuva: AOP

Sarah Jessica Parker säilytti lähes kaikki roolivaatteensa ja 9 muuta Sinkkuelämää-paljastusta

08.03.2016 20:45 - Emma Ylistalo

Sarah Jessica Parker kertoi mielenkiintoisia faktoja suositun sarjan kulisseista.

Vaikka Sinkkuelämää-sarjan loppumisesta on jo aikaa, moni katsoo jaksoja edelleen tai ainakin muistaa kyseisen sarjan. Sarah Jessica Parker paljasti Brittien Cosmopolitan-julkaisulle mielenkiintoisia asioita sarjan kulisseista.

1. Drinkit eivät olleet aitoja

- Cosmopolitanit tehtiin vedestä ja väriaineesta, Ginger Ale oli shamppanjan korvike ja punaviini oli aina ainoastaan rypälemehua, Sarah Jessica Parker Cosmopolitan-sivustolle.

2. He söivät kaiken ruuan

Carrie, Samantha, Charlotte ja Miranda viettivät usein upeita brunssihetkiä, mutta söivätkö he oikeasti sen kaiken ruuan? Parkerin mukaan kyllä.

- En pidä siitä, että ruoka on näyttelijän edessä ja sitä ei saisi syödä. Se on hassua. Cynthia Nixon ja minä söimme aina kaiken, eikä ollut väliä vaikka se olisi ollut kylmää sillä se oli meidän työmme.

3. Bigin ja Carrien ei ollut tarkoitus päätyä yhteen

Sarjan luoja Darren Star paljasti äskettäin, että hänen mielestään sarja petti katsojat siinä, mistä sarjassa oli alunperin kyse. Hänen mukaansa oli tarkoitus, että naiset eivät löydä pohjimmaista onnellisuutta avioliitosta. Hänen mukaansa sarjasta tuli kuitenkin loppua kohden romanttinen komedia. Starin mukaan et voi saada sellaista loppua kuin haluat, ellet ole itse mukana kirjoittamassa jokaista jaksoa.

4. Sarah Jessica Parkerin sopimuksessa oli kohta "ei alastomuutta"

Saatoit ehkä huomatakin, että Carrie oli ainoa, joka käytti rintaliivejä sängyssä. Se johtuu siitä, että Sarah Jessica Parkerilla oli "ei alastomuutta" ehto hänen sopimuksessaan.

- En ole viihdy alastonkohtauksissa, kohtauksissa, joissa on seksileluja tai rivoa kieltä - joten en tehnyt yhtään sellaista. Hahmoni Carrie suuteli monia miehiä - mutta sen pidemmälle se ei mennyt.

5. Cynthia Nixon on oikeasti blondi

Cynthia Nixon värjäsi hiuksensa esittääkseen Mirandaa, sillä hänen roolihahmollaan oli sen värinen tukka Candace Bushnellin alkuperäisissä kirjoissa.

6. Sarah Jessica Parker säilytti suurimman osan Carrien vaatteista

Kun sarja päättyi, Sarah Jessica Parker piti noin 70 prosenttia hänen Sinkkuelämää-vaatekaapistaan.

- Olen pitänyt kaiken, joka ei tullut suoraan suunnittelijoilta tai joita ei vuokrattu. Minulla on ne säästössä.

7. Sarah Jessica Parker piti korkokenkiä 18 tuntia päivässä

Carrie rakasti kenkiä. Ja tämän takia Sarah Jessica Parkerin täytyi käyttää korkokenkiä 18 tuntia kuvauspäivinä.

8. Carrien tyllihame maksoi alle viisi euroa

Kuuluisa tyllihame, jota Carrie käyttää jokaisen Sinkkuelämää-jakson alussa tulevassa tunnuksessa, maksoi ainoastaan 3,5 puntaa eli alle 5 euroa.

9. Pete-koira pelkäsi Aidania

Ensimmäinen koira, joka esitti Aidanin Pete-koiraa, pelkäsi Aidanin näyttelijää John Corbettia, joten sille täytyi antaa potkut ja ottaa toinen koira tilalle.

10. Alec Baldvinin oli tarkoitus näytellä Matthew McConaugheyn rooli

Escape From New York -jakso olisi voinut olla hyvin toisenlainen. Matthew McConaugheyn osa oli alunperin kirjoitettu Alec Baldwin mielessä. Baldwinin lisäksi osaa tarjottiin myös George Clooneylle ja Warren Beattylle. Lopulta onneksi McConaughey suostui!


Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: "Hän pelkäsi, että lihon" - tuottaja lähetti Sinkkuelämää-tähdelle kuntolaitteen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat