Juontaja lipsautti paljastuksen Facebookissa - Seiskan toimittaja soitti 10 minuutissa

25.03.2016 22:15 - Mikko Räsänen

Esko Eerikäinen on huomannut, että hänen ihmissuhdekiemuransa kiinnostavat viihdemediaa.

Suomen Bachelor-ohjelmassa 17 sinkkunaista kilpailee unelmien poikamiehen huomiosta, ja lopulta yksi sinkkunaisista saakin miehen omakseen. Radio NRJ:n entinen juontaja Iida Ketola kirjoitti ohjelmasta Facebook-seinällään. Keskusteluun osallistui myös Radio Novan juontaja Esko Eerikäinen, joka paljasti tuntevansa useampia sarjan sinkkunaisista.

"Siellä on kolme exää", Eerikäinen paljasti.

Päivityksen kirjoittamisesta kului vain 10 minuuttia, kun Eerikäisen puhelin soi.

- Soittaja oli Seiskan toimittaja, joka halusi lisätietoa aiheesta. Hän myös halusi tietää, ketä naisista olen tapaillut.

Eerikäinen ei halua paljastaa naisten henkilöllisyyksiä.

- Tämä oli kuitenkin taas kerran hyvä esimerkki siitä, miten nopeasti jutut lähtevät liikkeelle. Ei ollut ensimmäinen kerta.

Oletko muuttunut tällaisten kokemusten takia varovaisemmaksi sen suhteen, mitä uskallat kirjoittaa julkisille facebook-seinille?

- En ole erityisen varovainen, vaan jos joku juttu tulee mieleeni, niin kyllä minä sen yleensä myös kirjoitan. En kyllä tietoisesti pyri koskaan avautumaan, koska avautumisiin tartutaan todella helposti. 

- Nykyään ei edes tarvitse olla kovinkaan ihmeellinen juttu, kun se jo ylittää uutiskynnyksen. Esimerkiksi Sara Sieppi kirjoitti taannoin Facebookissa, miten oli ylittänyt parkkiaikansa minuutilla ja saanut siksi sakon. Sekin nousi heti uutiseksi monissa lehdissä. 

Esko Eerikäinen ja Oku Luukkainen
Radio Novan illoissa
Arkisin klo 18-22

Kilpailut

Uusimmat