Kuva: Splash

Tuhannet nauroivat Pako-tähden kuvalle Facebookissa - Nauru loppui, kun totuus paljastui

29.03.2016 11:45 - Reija Saarinen

Wentworth Millerin muuttuneesta ulkonäöstä tuli yleinen naurun aihe sosiaalisessa mediassa. Mies kuitenkin astui esiin ja paljasti totuuden elämästään.

Pako-sarjasta julkisuuteen noussut Wenthworth Miller on vuosien saatossa muuttunut. Miehen ulkoisessa olemuksessa muutos on näkynyt lähinnä siinä, että Millerin ulkoinen olemus ei ole enää yhtä treenattu kuin Pako-sarjan aikaan. Suuren yleisön keskuudessa tähden ulkonäölle on naureskeltu, sillä esimerkiksi tällä viikolla Millerin lihomiselle naureskellyt meemi keräsi Facebookissa yli 100 000 tykkäystä.

Meemi tavoitti myös Millerin itsensä. Ja kun hän kertoi elämästään ja syistä painonnousun takana, katunevat monet kuvaa levittäneet ja sille naureskelleet tekoaan.

"Vuonna 2010 jätin näyttelijäntyöt vähemmälle. Pidin matalaa profiilia monesta eri syystä. Ensiksikin, olin itsetuhoinen. Asiasta olen puhunut ja kirjoittanut sittemmin runsaastikin. Olen kärsinyt hiljaisuudessa asiasta, josta harva tietää.

Olen kärsinut masennuksesta lapsuudesta saakka. Se on taistelu, joka on maksanut minulle mahdollisuuksia, aikaa suhteita ja unettomia öitä", mies kirjoittaa.

Tämän jälkeen kirjoituksessa keskitytään siihen, mikä ulkoisen muutoksen aiheutti.

"Vuonna 2010 hain lohtua jostain, päädyin ruokaan. Se olisi voinut olla mitä tahansa muutakin, seksiä, huumeita tai viinaa. Minusta tuli ylipainoinen."

Miller kertoo voivansa nyt paremmin, mutta tuoreen meemin silti satuttaneen pahasti.

"Kun näin sen ensimmäisen kerran, hengittäminenkin sattui"

Millerin tarina on hyvä esimerkki siitä, että sosiaalisessa mediassa ja muuallakin kannattaa olla varovainen ennen kuin arvostelee, haukkuu tai pilkkaa, koska asioiden taustalla voi olla enemmän kuin arvaakaan.

Lue Millerin koko kirjoitus alta.

Kilpailut

Uusimmat