Kuva: AOP

Johanna Kurkela saa tunteikasta postia raavailta miehiltä

21.04.2016 10:15 - Senni Loikala

Kauniista balladeistaan tunnettu Johanna Kurkela kuulee usein netissä, miten hänen musiikkinsa on koskettanut ihmisiä.

Johanna Kurkelan, 30, musiikki koskettaa monia suomalaisia. Laulajan tuotannosta muun muassa kappaleet Rakkauslaulu, Kuolevainen ja Sun särkyä anna mä en ovat nostattaneet kuuntelijoiden tunteet pintaan.

Kurkela kertoo Voice.fi-sivustolle, että hän saa ihmisiltä usein ilahduttavia viestejä netissä. Monet ovat tahtoneet sanoa laulajalle, että hänen musiikkinsa on liikuttanut heitä.

- Olen saanut kyllä hurjasti viestejä. Joskus saan videoklipin, jossa pienet lapset ovat laulamassa omia kappaleitani tai sitten raavaat miehet voivat kirjoittaa, että ovat tulleet kosketetuiksi, Kurkela kertoo.

- On ollut ilo lukea ja kuulla, että laulut ovat koskettaneet. Se on ehkä paras kiitos tästä kaikesta, mitä voi saada, laulaja jatkaa.

Vaikka Kurkelan kappaleet ovat löytäneet tiensä ihmisten sydämiin, ei hän pidä menestystä itsestäänselvyytenä.

- Se on asia, jota en ota itsestäänselvyytenä. Maailma on kuitenkin musiikkia ja artisteja pullollaan. Siitä on kiitollinen, että siitä kaikesta tarjonnasta on tullut löydetyksi ja saanut olla auttamassa ja ilahduttamassa ihmisiä, Kurkela tuumaa.

Uutisoimme aiemmin, kuinka yksi Suomen menestyneimmistä räppäreistä kertoi kuuntelevansa salaa Johanna Kurkelan musiikkia. Pääset juttuun tästä.

Kilpailut

Uusimmat