Kuva: AOP

Kesha julkaisi järkyttävän kirjoituksen: "Minun käskettiin valehdella, ettei minua raiskattu"

04.04.2016 15:15 - Emma Ylistalo

Laulaja Keshalle tarjottiin vapautta julkista anteeksipyyntöä vastaan liittyen hänen oikeustaisteluunsa hänen tuottajaansa vastaan.

Laulaja Kesha, 29, on taistellut oikeudessa tuottajaansa Dr. Lukea (Lukasz Gottwald) vastaan. Artisti halusi purkaa sopimuksensa, sillä hän väittää tuottajan huumanneen ja raiskanneen hänet. Lue uutinen aiheesta täältä.

Kesha on saanut vapautuksen työskentelystä tuottajansa kanssa, mutta tämän lisäksi laulajatar haluaisi pois tämänhetkisestä levy-yhtiöstään. Oikeus ei kuitenkaan ole antanut tähän lupaa. Nyt Kesha on julkaissut Instagramissa kuvan yhteydessä tekstin, jossa hän kertoo, että hänelle on tarjottu vapautta anteeksipyyntöä vastaan.

"Eli. Minulle tarjottiin vapauttani JOS valehtelen. Minun täytyisi PYYTÄÄ ANTEEKSI julkisesti ja sanoa, että minua ei koskaan raiskattu. TÄMÄ ON SE MITÄ TAPAHTUU suljettujen ovien takana. En aio kieltää TOTUUTTA. Annan mieluummin totuuden pilata urani kuin valehdella hirviön puolesta enää koskaan." Kesha kirjoitti Instagram-kuvansa yhteyteen. 

Tekstistä ei käy ilmi kuka on ehdottanut hänelle kyseistä sopimusta.

Dr. Luken puolestapuhuja kertoi E! News -sivustolle, että Keshan Instagram-teksti on valetta. 

- Oikeusistuin on jo osoittanut, että Kesha on jo vapaa levyttämään ilman Dr. Lukea ja että hän ei ole osoittanut mitään faktoja, jotka tukisivat hänen väitteitään. Tämä johtuu siitä että kaikki todisteet - sisältäen Keshan videoidun todistajanlausunnon - osoittavat, että hänen syytöksensä ovat valheellisia. 

Katso Keshan Instagram-kuva ja teksti täältä tai alta.

Lähde: E! News

Lue myös: Adele osoitti tukensa Keshalle BRIT Awards -puheessaan

Kilpailut

Uusimmat