Kuva: Senja Rapila

Elastinen: "Keräsin afrikkalaisessa slummissa roskia kodittomien poikien kanssa"

22.04.2016 07:30 - Senni Loikala

Räppäri paljastaa hittibiisinsä sanoituksen tulevan suoraan oman elämänsä tapahtumista.

Elastinen feat. -ohjelman seitsemännessä jaksossa räppäri Elastinen eli oikealta nimeltään Kimmo Laiho, 34, tekee yhteisen kappaleen Anna Puun, 34, kanssa. Jaksossa Elastinen avaa viime vuonna ilmestyneellä Iso Kuva -albumilta löytyvän Eteen ja Ylös -kappaleen sanoitusten merkitystä.

Hakenu näkemystä mun meininkiini taas Monacon vipeistä slummeihin Keniaan. Kaiken sen jälkeen oon vaan positiivisempi”, Elastinen räppää biisissä. Hän kertoo Puulle, että lyriikat ovat suoraan hänen omasta elämästään.

- Olin Kenian slummeissa kodittomien poikien kanssa keräämässä roskia, ja puoli vuotta myöhemmin olin Monacossa jahdilla katsomassa formuloita miljonäärien kanssa. Vuoden sisällä sain aika paljon perspektiiviä, räppäri kertoo.

Lisäksi Elastinen muistelee myös, kuinka suuresti hänen elämänsä muuttui levytyssopimuksen myötä vuonna 1999. Sen seurauksena hän muutti kuukaudeksi Pariisiin.

- Muutin heinäkuuksi Pariisiin, hengasin pariisilaisten räppäreiden kanssa ja opiskelin ja kirjoittelin paljon. Se oli mullistusten kesä, minkä jälkeen mikään ei ole ollut enää koskaan samanlaista.

Elastinen ja Anna Puu tekivät yhteisen kappaleen Elastinen feat. -ohjelmassa. (kuva: MTV3)

Elastinen feat. -ohjelma tulee perjantaisin MTV3:lta klo 20.05.

Lippuja ELASTINEN FEAT. -konserttiin pääset ostamaan tästä.

Lue myös: Elastinen fanittaa salaa herkkää suomalaislaulajaa: "Saa rauhoittumaan"

Kilpailut

Uusimmat