Uimapukufirman pomo kiusasi 19-vuotiasta bikinimallia Instagramissa: "Jalkasi ovat niin levällään"

12.03.2017 12:15 - Iiro Myllymäki

Australialaismalli sai kuulla uimapukufirman pomolta ikäviä kommentteja sen jälkeen, kun hän kieltäytyi antamasta kuvaansa firman käyttöön.

19-vuotias australialainen malli Stevie Alger joutui ikävän kommentoinnin kohteeksi Instagramissa sen jälkeen, kun hän ilmaisi haluttomuutensa erään uimapukukuvansa käyttämiseen australialaiskaupan markkinoinnissa. Alger ilmoitti Instagram-viestillä Aquadiva Swimwear -brändille, että tunsi olonsa liian ”itsetietoiseksi”, jotta olisi myöntynyt kuvan markkinointikäyttöön.

Uimapukufirman omistaja Allison Appleby vastasi Algerin Instagram-viestiin ikävin sanankääntein. Alger on tuonut Applebyn viestin julkisuuteen.

Olen niin pettynyt sinuun Stevie. Valitsin sinut henkilökohtaisesti, koska vaikutit mukavalta tytöltä. Tämä on todella tyly ja epäkypsä tapa kohdella meitä. Et vaikuta kovinkaan itsetietoiselta viimeisimmässä kuvassasi, jossa istut jalkasi niin levällään. Vaikuttaa siltä, että olet kuin monet muutkin tytöt Instassa – niin feikki”, Appleby kirjoitti mallille.

Nuori malli ei jäänyt tilanteessa sanattomaksi, vaan vastasi viestiin:

”Vau, tuo on ehdottomasti yksi tylyimmistä ja ilkeimmistä viesteistä, jonka olen koskaan vastaanottanut. Mielestäni on ihan okei kenelle tahansa tytölle tuntea olonsa itsetietoiseksi silloin tällöin.”

Aquadiva Swimwearin omistaja on nyt kommentoinut tapausta Daily Mail Australia -lehdelle.

- Hän ei vaikuta olevan sellainen itsetietoinen tyttö, jollaisena hän itsensä näyttää kaikille Instagramissa. Kun kysyin häneltä, mistä hän ei siinä kuvassaan pitänyt, hän jätti minut odottamaan vastausta kymmeneksi minuutiksi. Minulla on paha olo asiasta. Olen pyytänyt Stevielta anteeksi kaksi kertaa, mutta hän ei hyväksy anteeksipyyntöäni, Appleby kommentoi.

Stevie Alger haluaa jo jättää välikohtauksen taakseen ja toivoo, että Appleby on ottanut tapauksesta opikseen.

- Mielestäni kiusaajia vastaan pitää puolustautua, ja onneksi poikaystäväni on ollut tässä tukenani. Olen iloinen, että olemme saaneet pointtimme läpi, ja toivottavasti hän (Appleby) ei enää koskaan kohtele ketään tällä tavalla, Alger sanoo Daily Mail Australia -lehdelle.

Lue myös: Kuinka paljon paljastat itsestäsi Instagramissa? Avoimuus kannattaa tutkitusti

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat